Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
luki1260:
--- Cytat: run3 w 14 Lipca 2009, 20:08:03 ---wersja spolszczenia sCooBy-go to 3.0 ale mi też wywalał bład lecz poradziłem sobie poprzez podmiane plików .Po restarcie praktycznie wszystko spolszczone poza jakimiś tam pojedyńczymi przypadkami.Ale to juz nie istotne .Jak wywala bład po prostu podmień pliki i katalogi.
Atuaj masz kikla z rzutów jak działa spolszczenie sCooBy-go
--- Koniec cytatu ---
ale przecież nie da się tak podmienić całej zawartości tych folderów, podmieniłem tylko co się dało, uruchomiłem dodatkowo mcbuilder i nic kompletnie się nie zmieniło. Więc jak podmienić te foldery (windows i program files)?
run3:
Dokładnie zrobiłem tak.
Zainstalowałem spolszczenie 2.1 -Reset
Spolszczyło co nie co :):)
Ściągnąłem najnowsza wersję . 3.0
Puściłem instalacje i olałem błędy.
Po wypakowaniu wszedłem w katalog c:/programs files x86 i skopiowałem tylko 3 katalogi jakie tam się znajdowały .
Potem po prostu wkleiłem je na dysku c: i w chwili gdy padało pytanie czy zignorować już utworzone katalogi powiedziałem skip po ,lecz ważne należy wyrazić zgodę na podmianę o ile pamiętam dobrze 1600 plików .Potem reset i mamy polski Windows 7 build 7600 :):):)
grzymek:
--- Cytat: run3 w 14 Lipca 2009, 20:57:39 ---Dokładnie zrobiłem tak.
Zainstalowałem spolszczenie 2.1 -Reset
Spolszczyło co nie co :):)
Ściągnąłem najnowsza wersję . 3.0
Puściłem instalacje i olałem błędy.
Po wypakowaniu wszedłem w katalog c:/programs files x86 i skopiowałem tylko 3 katalogi jakie tam się znajdowały .
Potem po prostu wkleiłem je na dysku c: i w chwili gdy padało pytanie czy zignorować już utworzone katalogi powiedziałem skip po ,lecz ważne należy wyrazić zgodę na podmianę o ile pamiętam dobrze 1600 plików .Potem reset i mamy polski Windows 7 build 7600 :):):)
--- Koniec cytatu ---
Dzięki zadziałało
run3:
no problem od tego jest forum zaś podejrzewam ze nie tylko tobie się przyda opisek :):):)
Atak na marginesie to ScoobY dobra robota .Niestety mam rzadko czas ale wypadło podziękowac.
Pozdrawiam
matys1:
7600 is RTM!16384 is not final!
now!16385 is coming!
7600.16385.win7_rtm.090713-1255 is building!
u want use 16384 or 16385?
So u can wait RTM final!
info
http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=6340
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej