Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
1001111:
Myśleć sobie możesz. Tylko co ma to wspólnego z tematem? Tu nie obstawiamy jaki build będzie RTM-em. I co ma Vista wspólnego z 7-ką?
BruTUs:
ok, ja sciaglem sobie ta wersje tego buildu i zaczynam sie za instalke...w przyszlosci piszcie na pw jak chcecie potestowac buildy bo mam predyspozycje do tego... 1,7TB hdd i sprzet w miare wydajny, index wydajnosci - 7.1\7.1\7.1\7.1\5.9(hdd nie wiem dlaczego)... ale wracajac do tematu to bede testy robil w stosunku do 7264 x64 oczewiscie.... najnowsze gry, najnowsze biblioteki i najnowsze programy do testu!!!, wszystko naj :P pozdrawiam wszystkich kumatych ludzi bo coniektorzy takie kocoboly wypisuja ze az strach przed nimi samymi.... zawsze czytam od poczatku watki ale co niektorym "dzieciakom" to chyba do glowy nie przychodzi... hej
ps. nie moge zalaczyc "skrinszota" bo mi jeczy ze katalog zalacznikow jest pelny!!??? nie kumam
Furious:
--- Cytat: Furious w 14 Lipca 2009, 08:34:01 ---Hmm. Wiedziałem ze ta odpowiedz w końcu padnie :P
kolega wspomina ze działa już punkbuster, tak ?? A w 7264 nie działał ?? To i na tym "rtm" zadziala też gameguard :D moglby ktoś sprawdzić jak się zachowuje gameguard na 7600 32 bity ??
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: yagi w 14 Lipca 2009, 08:51:00 ---To napisz do Microsoftu bo nikt nie ma jeszcze wersji 32 bit - nie wyciekla wersja angielska :P
--- Koniec cytatu ---
Proszę o wybaczenie :P Czytałem cały wątek a jakoś głupio zapytałem . W sumie na x64 też można sprawdzić . Ale czy byłby ktoś taki miły ?? to by mi umożliwiało na stałe rozstać się z XP :P
run3:
wersja spolszczenia sCooBy-go to 3.0 ale mi też wywalał bład lecz poradziłem sobie poprzez podmiane plików .Po restarcie praktycznie wszystko spolszczone poza jakimiś tam pojedyńczymi przypadkami.Ale to juz nie istotne .Jak wywala bład po prostu podmień pliki i katalogi.
Atuaj masz kikla z rzutów jak działa spolszczenie sCooBy-go
http://i26.tinypic.com/vcqed4.jpg[/img]]
http://i25.tinypic.com/juv8d4.jpg[/img]]
BlackJungle:
--- Cytat: GENERiC w 14 Lipca 2009, 19:06:06 ---Myśleć sobie możesz. Tylko co ma to wspólnego z tematem? Tu nie obstawiamy jaki build będzie RTM-em. I co ma Vista wspólnego z 7-ką?
--- Koniec cytatu ---
i jeden drugiemu i tak bez końca oj ludzie ludzie.
Wyobraź sobie że ma, ot takie czyste spekulacje.
PunkBuster niestety nie pracuje poprawnie...nawet po pewnych zabiegach. A już myślałem że z 7600 będzie już kompatybilny tak jak to miało miejsce w przypadku bulidu 7127.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej