Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (57/430) > >>

yagi:
To napisz do Microsoftu bo nikt nie ma jeszcze wersji 32 bit - nie wyciekla wersja angielska :P

yagamii:
Zainstalowałem wczoraj Windows7 x64 build 7600. To moje pierwsza styczność z nowym windowsem. I tu pojawia się pytanie. Czy macie możliwość zmiany kolejności folderów? Ja w tym buildzie nie mogę dowolnie posortować sobie folderów wg mojego uznania. Jest za to do wyboru mnóstwo opcji sortowania. Troche mnie to wkurza i utrudnia komfortowe korzystanie z systemu. Czy jest to kwestia jeszcze niedopracowania systemu, czy taki problem występuje tylko u mnie ? Może  istnieje mozliwość konfiguracji tych ustawień?

Rayearth:
nigdy nie mialem na zadnym poprzednim windowsie opcji ustawienie folderow w dowolnej kolejnosci. mozna tylko sortowac po nazwie, rozmiarze, dacie czy innym atrybucie

yagamii:
Więc to raczej się już nie zmieni?  >:( W ogóle nie rozumiem jaki jest sens zablokowania tej możliwości prócz utrudniania ludziom życia. Sądziłem że to może błąd  niefinalnej wersji. Szkoda, moje pierwsze wrażenia były bardzo dobre ....

Rayearth:
raczej nie i to nie jest blokowanie mozliwosci. to jest po prostu jej brak. nie zaimplementowali takiej zwyczajnie bo uznali ze maly % odbiorcow bedzie z niej korzystac albo nie pomysleli o takiej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej