Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (424/430) > >>

gurek:
No ok, ale ja już podmieniłem plikami z RC kiedyś i chciałbym przywrócić oryginalne i dac aktywator bo tak to do marca tylko będzie chodzić, a chwilowo nie mam dostępu do obrazu :/

Widze nikomu się niechce skopiować z komputera 2 plików :/ A do offtopu są pierwsi.

gurek:
Mam juz obraz 7600, ale nie ma tych plikow nigdzie.

michalus:
Jakich plikow potrzebujesz konkretnie i z jakiej wersji 32 bity czy 64?

Treize:
Witam wszystkich mam do was dwa szybkie pytania, pierwsze czy na 3 GB ramu instalować wersje 32 czy 64 bit? Drugie jest trochę trudniejsze czy lepiej zainstalować wersje RTM i kombinować z aktywacją itp. czy pobrać 7100 z oficjalnej strony i mieć legalny windows do bodajże marca 2010, czy 7100 z poprawkami (mylę że microsoft stale go aktualizuje w końcu to publiczna beta) będzie gorszy/mniej stabilny/gorzej spolszczony od 7600. Z góry dzięki za odpowiedź i mam nadzieje że zadaje to pytanie w mniej więcej odpowiednim temacie.

michalus:

--- Cytat: Treize w 16 Sierpień 2009, 11:08:28 ---Witam wszystkich mam do was dwa szybkie pytania, pierwsze czy na 3 GB ramu instalować wersje 32 czy 64 bit? Drugie jest trochę trudniejsze czy lepiej zainstalować wersje RTM i kombinować z aktywacją itp. czy pobrać 7100 z oficjalnej strony i mieć legalny windows do bodajże marca 2010, czy 7100 z poprawkami (mylę że microsoft stale go aktualizuje w końcu to publiczna beta) będzie gorszy/mniej stabilny/gorzej spolszczony od 7600. Z góry dzięki za odpowiedź i mam nadzieje że zadaje to pytanie w mniej więcej odpowiednim temacie.

--- Koniec cytatu ---
Skoro masz 3 GB ramu to spokojnie wystarcza 32 bity,poza tym 32 bitowa wersja mniej go zzera na starcie.To Twoj wybor czy chcesz miec RTMa czy wersje RC.RTM jest stabilniejszy,dokladnie spolszczony,a z aktywacja to nie ma duzo kombinacji ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej