Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (415/430) > >>

Enjama:
Witam

Ściągłem dziś wersje od kolegi @KilKr i przy próbie wyszukania aktualizacji mam błąd

Wystapil blad podczas wuszykiwania nowych aktualizacji Kod 80072EE2

Da się coś z tym zrobić czy pozostaje format i instalacja wersji eng + samodzielna instalacja lipa ?

Pozdro

michalus:

--- Cytat: Enjama w 10 Sierpień 2009, 19:13:55 ---Witam

Ściągłem dziś wersje od kolegi @KilKr i przy próbie wyszukania aktualizacji mam błąd

Da się coś z tym zrobić czy pozostaje format i instalacja wersji eng + samodzielna instalacja lipa ?

Pozdro

--- Koniec cytatu ---
Ale która wersje :D Najnowsze jego dzielo to upload na rapidzie z wczoraj ;)

KilKr:

--- Cytat: Enjama w 10 Sierpień 2009, 19:13:55 ---Witam

Pozdro

--- Koniec cytatu ---
Oto co znalazłem odnośnie tego błędu na stronach MS: http://windowshelp.microsoft.com/Windows/pl-PL/help/dca75593-6b39-4563-ba62-35de98ea98ea1045.mspx
Po integracji sprawdzałem tą wersję na 2 różnych komputerach na świeżej instalacji, zaraz po jej zakończeniu i żadnych problemów nie miałem. Sprawdziłem jeszcze w tej chwili już na swoim skonfigurowanym systemie z zainstalowanym różnym softem. Poniżej rezultat:

Enjama:
Przepraszam za zamieszanie ;/ błąd był u mnie a dokładnie zaznaczona opcja w routerze filter activex ...
Musiało to blokować update ;)
Także wszystko działa bardzo dobrze
Pozdr

kowalmisiek:
Tu mamy napisane jakie sa rozne problemy z aktualizacjami systemu windows 7. http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/aktualizacja-do-windows-7-nie-zawsze-mozliwa,1351087,1010

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej