Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (411/430) > >>

marusg:
a aktywowałeś? może to od tego zależy?

kowalmisiek:
Witam. Nie wiem jak to jest z tymi sterownikami niestety  :( Hmmm a jakie wersje mojego autorstwa instalowaliscie? Wiem ze jak instalowalem windows 7 x86 to mi znajdowal jakis sterownik asusa od czegos sam nie wiem do czego byla ale cos znajdowal a na x64 juz nie widzial zadnych sterownikow to myslalem ze moze porostu niema do tej wersji danego sterownika. No ale jak chcecie sciagac wyjatkowo bo wam czegos nie widzi to sciagajcie inna wersje albo poprostu juz przeczekajcie na tej mojej bo podobno do technetu ma 18 sierpnia czyli za troche ponad tydzien trafic oryginal windows 7 pl wiec moze wycieknie dosc szybko. Ja na swojej wersji zostaje a potem moze sie pobawie w przerobke tej oryginalnej wersji z technetu i pokusze sie o zrobienie waskiego menu i zrobienie jednej plyty z wersja x86/x64 i do obrazu aktywator doloze :)

dawidengler:
o Wave 1 (August 6th):

o All Windows 7 Client (x86 and x64) Retail and VL Editions – English only

o Language packs, WAIKs, WDKs, SDKs, and Symbols – in all available languages

o Wave 2 (August 14th):

o Windows Server 2008 R2 Standard, Enterprise, Datacenter, Web, Itanium (x64 and ia64) – English, French, German, Italian, Spanish, Japanese

o All Windows 7 Client (x86 and x64) Retail and VL Editions – French, German, Italian, Spanish, Japanese

o Checked builds – English

o Wave 3 (August 21st):

o Remaining Windows 7 Client and Windows Server 2008 R2 Editions in the following languages, released as they become available (likely order) – Dutch, Russian, Simplified Chinese, Brazilian, Polish, Korean, Traditional Chinese (Taiwan), Traditional Chinese (Hong Kong – SAR), Turkish, Czech, Portuguese, Hungarian, Swedish, Danish, Norwegian, Finnish, Arabic, Hebrew, Greek, Ukrainian, Thai, Romanian, Lithuanian, Slovak, Bulgarian, Estonian, Croatian, Serbian Latin, Latvian, Slovenian

o Windows 7 Starter Edition – All languages

Camis:

--- Cytat: A$IOR w 10 Sierpień 2009, 00:09:32 ---o Wave 1 (August 6th):

--- Koniec cytatu ---

Podawalem to juz na forum kilka dni temu... Nie wiem po co sciagacie jakies 'pokombinowane' przerobki iso.. jak Na technecie plus 21 sierpnia bedzie dostepny obraz PL prosto od Microsoftu. Nie lepiej poczekac niecale 2 tygodnie, niz bawic sie lipnymi przerobkami, w ktorych niektore funkcje jak widac nie dzialaja tak jak powinny ;]

A dla tych co nie moga wytrzymac polecam zainstalowanie Win 7 EN i wgranie Polskiego LIP'a.

Tom:
Dokładnie.

Jeśli mam Ultimate nieaktywowany, i podam mu klucz do Premium, to zdowngraduje się automatycznie? Czy wywali komunikat o błędzie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej