Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
michalus:
--- Cytat: KilKr w 08 Sierpień 2009, 20:54:46 ---
--- Cytat: blazej.30 w 08 Sierpień 2009, 20:40:09 ---Którym sposobem spolszczałeś? Egonka? Scoobiego(tzn. przez Sysprep)?
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze trochę innym. Używałem bcdboot.exe dism.exe, imagex.exe i na końcu oscdimg.exe do wygenerowania pliku ISO.
--- Koniec cytatu ---
Widze ze robisz specjalizacje w zakresie spolszczen Windowsa 7 ;)
KilKr:
Mam już całkowicie spolszczone wersje x86 i x64 z dodanymi localpackami, 9 łatkami, wyborem wersji oraz całkowicie działającym Windows Update ;) W tej chwili wrzucam to na RS ;) tylko jeszcze nie wiem gdzie linki wylądują :-\
EmDi:
to na tej spolszczonej wersji z bloga nie działa poprawnie windows update?
KilKr:
--- Cytat: EmDi w 09 Sierpień 2009, 19:55:04 ---to na tej spolszczonej wersji z bloga nie działa poprawnie windows update?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem. Trzeba by zapytać autora konkretnej przeróbki. Przy spolszczaniu obrazu ISO pojawiał się taki problem, że nie można było poprzez Windows Update pobierać sterowników. Dla niektórych było to problem w momencie posiadania jakiegoś starszego sprzętu do którego producent nie wydał i już nie wyda sterowników dla Windows 7.
pikolo75:
W wersji Windows 7 Final PL X86&X64.iso jest zwalony update. Nie wyszukuje żadnych nowych sterowników i co poniektórych aktualizacji ( np. Office 2007).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej