Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Czujny:
--- Cytat: A$IOR w 08 Sierpień 2009, 14:47:36 ---oto co pojawiło mi się w Windows Update:
co to może oznaczać??
--- Koniec cytatu ---
a co w tym dziwnego?
player_sct:
proste - system cie informuje ze zainstalowaly ci sie łatki do monitora, windows defendera i lista zgodnosci stron do explodera
marusg:
to ja przy okazji się zapytam. Kiedyś w WU pojawiały mi się sterowniki do monitora,karty sieciowej/karty graficznej,teraz są tylko uaktualnienia Defendera,i poprawka do IE8.
Jak zrobić żeby WU wyszukiwał sterowniki.
System mam od kowalmiśka x64 ultimate PL aktywowany Orbit30&Hazar (ten z bloga)
pikolo75:
Ciekawa sytuacja. Mam to samo. Wcześniej miałem zainstalowany czysty win7 i nie było problemu. Teraz mam tą wersję co ty i nie znajduje mi sterowników. Ciekawe dlaczego? Czy ktoś inny miał ten sam przypadek?
KilKr:
--- Cytat: pikolo75 w 08 Sierpień 2009, 17:03:42 ---Ciekawa sytuacja. Mam to samo. Wcześniej miałem zainstalowany czysty win7 i nie było problemu. Teraz mam tą wersję co ty i nie znajduje mi sterowników. Ciekawe dlaczego? Czy ktoś inny miał ten sam przypadek?
--- Koniec cytatu ---
Problem ten występuje po którymś z etapów robienia integracji języka PL z obrazem ISO. Trudno stwierdzić czego jest to winą. Właśnie skończyłem robienie swojej integracji. Zaraz biorę się za testowanie. Zobaczymy jak będzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej