Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
wiatrak:
--- Cytat: KilKr w 07 Sierpień 2009, 20:22:45 ---No fakt 8 bo 2 z nich to już są v2 :)
--- Koniec cytatu ---
To wszystko wyjaśnia ;D
Theo:
--- Cytat: KilKr w 07 Sierpień 2009, 20:02:50 ---Zaczynam właśnie produkcję ;) wersji spolonizowanej (razem ze słynnym loading files) wersji RTM, dodanymi wszystkimi LocalPackami, wąskim menu, wyborem wersji oraz dodanymi 10 łatkami, które się pojawiły. Język angielski zostanie usunięty. Jeśli eksperyment się powiedzie i pomyślnie przejdzie testy wrzucę linki na bloga ;)
--- Koniec cytatu ---
Z czystej ciekawości jak zmienić loading files na polski?
KilKr:
--- Cytat: Theo w 07 Sierpień 2009, 21:37:35 ---
--- Cytat: KilKr w 07 Sierpień 2009, 20:02:50 ---Zaczynam właśnie produkcję ;) wersji spolonizowanej (razem ze słynnym loading files) wersji RTM, dodanymi wszystkimi LocalPackami, wąskim menu, wyborem wersji oraz dodanymi 10 łatkami, które się pojawiły. Język angielski zostanie usunięty. Jeśli eksperyment się powiedzie i pomyślnie przejdzie testy wrzucę linki na bloga ;)
--- Koniec cytatu ---
Z czystej ciekawości jak zmienić loading files na polski?
--- Koniec cytatu ---
Najprawdopodobniej tak:
bcdedit /store C:\7\DVD\boot\bcd /set {default} locale pl-PL
bcdedit /store C:\7\DVD\efi\microsoft\boot\bcd /set {default} locale pl-PL
ale to dopiero się okaże w praniu ;)
lukas_gab:
Jeszcze ktoś poruszy w tym temacie sprawe bloga to zaliczy bana - to nie temat od bloga a od Win 7 RTM , od tych spraw jest spamowisko. A wy co się spowdziewaliście ? Że nielegalne treści tak o będa na darmowym publiczyn serwerze ? To było pewne ze administracja profilaktycznie się tym zajmie.
mrc1899:
nie śledziłem tego wątku chyba od 30 stron więc zapytam się wprost macie włączone aktualizacje, bo ja aktywowałem loaderem 4 i nie wiem czy mi tego klucza nie zablokują? i mam wyłączone dlatego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej