Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
kowalmisiek:
Ja to sie zastanawiam jakim cudem moglem jeszcze wczoraj cos robic na starym blogu a dzis juz nie? Hehe Wiem ze jakis niedorozwój zmienil haslo ale razem z jednym goscie z forum sie zastanawialismy w jaki sposob mialem wczoraj mazliwosc edycji blogu starego. Byc moze dlatego ze dalem zapamietaj haslo w firefoxsie i potem juz wchodzilem bez pytania ale po restarcie firefoxa wejsc juz nie moglem. No ale mniejsza z tym. Mi sie wydaje ze ten ham nieskrobany oprocz pokasowania linkow to wysylal emaile do hostingow z moimi linkami zeby je usuneli. Czemu tak sadze? A dlatego ze usuneli tylko 2 ostatnie wstawka a mam ich duzo wiecej na hotfile. Usuneli tylko X86 final PL, X64 final PL i ta wersje ostatnia X86/X64 final PL. Wersje europejska ktora wysylalem i inne buildy wczesniejsze przed rtm mam dalej. No poprostu jest Przech..
Za jakas godzine dodam wszystkie linki do mojego windows 7 final pl x86/x64 dzialajace na 100% a jak cos to mam wszystkie party na dysku na reupa.
ARTi87:
Czuje w tym jakąś teorie spiskową jakiegoś użytkownika Visty ;) (taki żarcik oczywiście)
kowalmisiek:
To mi napisali w emailu
--- Cytuj ---we have received an abuse message from the copyright holder of some of the files
you have uploaded, requesting their immediate removal.
We have complied with their request and removed the following files:
linki
--- Koniec cytatu ---
Edit:
Nowe linki odemnie juz sa na blogu. Dziala wszystko na 100% i jak cos mam party zeby zrobic reup :) Polecam
ARTi87:
I maiłeś rację.Na kablował na ciebie.
WSZtm:
Tylko czekać jak trafią na czarną :E
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej