Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (399/430) > >>

kowalmisiek:
Spokojnie panowie uploaduje nowy obraz mojego windowsa teraz juz z dolozonym aktywatorem do obrazu jednak sie boje ze tym razem hotfile usunie moje pliki. Poslalem na bloga w stary sposob przy pomocy loginu i hasla ktore jest wszystkim znane moje linki z osobnych wersji x86 i x64 patrze i wlaczam jeden link zeby sprawdzic a tu kupa. I niema na serwerze mojego pliku. Probuje 2 i to samo i hotfile wykasowalo mi wszystkie pliki. To jakis nalot chyba sie zaczal. Z storage.to kasuja linki, z hotfile.com kasuja linki a na innym forum widzialem tez jak gosciowi wykasowali linki z rapidshare. No bez jaj. Koncze wysylac teraz na hotfile mojego windowsa x86/x64 i tym razem zachowam pliki na wszelki wypadek na reupload. Albo odrazu po skonczeniu uploadu zmienie nazwe plikow na np "winda domowa" i dam haslo "kowalmisiek" to moze nie skasuja jak nie beda wiedziec co to jest.

Edit: Zamiescilem na blogu wiekszosc linkow do mojej wersji X86/X64.

marusg:
a miałem ci wcześniej napisać żebyś zmienił nazwę partów na "pierwsza komunia Tomka"

przy okazji napiszę, że zainstalowałem twoje pierwotne dzieło (z osobnym aktywatorem) i śmiga super, dzięki

OzzMaster:

--- Cytat: kowalmisiek w 06 Sierpień 2009, 23:47:33 --- z dolozonym aktywatorem do obrazu
--- Koniec cytatu ---

Tzn, system od razu po instalacji jest aktywowany, czy na płycie znajduje się aktywator ?

kowalmisiek:

--- Cytat: marusg w 07 Sierpień 2009, 00:06:24 ---a miałem ci wcześniej napisać żebyś zmienił nazwę partów na "pierwsza komunia Tomka"

przy okazji napiszę, że zainstalowałem twoje pierwotne dzieło (z osobnym aktywatorem) i śmiga super, dzięki

--- Koniec cytatu ---
Hmmm jak chodzi o zmiane nazwy to moge to zrobic na serwerze ale niestety hasla na pliki nie moge nadac. I tak zrobie ze zmienie nazwe i zmienie linki na blogu. Moze jeszcze nikt nie zaczal sciagac.

--- Cytat: OzzMaster w 07 Sierpień 2009, 00:08:32 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 06 Sierpień 2009, 23:47:33 --- z dolozonym aktywatorem do obrazu
--- Koniec cytatu ---

Tzn, system od razu po instalacji jest aktywowany, czy na płycie znajduje się aktywator ?

--- Koniec cytatu ---

Na plycie jest aktywator.

yethwa:
Apropo zmiany nazw plików... czy wy ludzie naprawde nie zdajecie sobie sprawy że zmiana nazwy pliku oraz hasło na niego to podstawa bezpieczeństwa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej