Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
kowalmisiek:
--- Cytat: igacopierz w 06 Sierpnia 2009, 09:43:18 ---a zainstalujesz Polski język na tym ?
--- Koniec cytatu ---
No raczej zainstaluje bez problemu najmniejszego bo to zwykly RTM taki jak te ktore maja wszyscy zapewne :D Rozni sie tylko tym ze w pliku ei.cfg mam wpisane profesional zamiast ultimate. Wystarczy ten plik usunac i mozesz wybierac co zechcesz :) Tylko jedno mnie dziwi. Czemu MS tak to wymyslil i wypuscil osobna wersje "profesional"? Myslalem ze bedzie tak ze wpisze sie klucz id danej wersji i takowa sie aktywuje a oni teraz profesional wypuscili.
igacopierz:
Tą wersje co ściąga to są te niby co dziś na technecie miały być ?
kowalmisiek:
Chyba tak ale raczej niczym sie nie roznia od tych ktore mamy :) WSZtm jak sciagniesz i zainstalujesz to sie wypowiedz czy sie czyms rozni od tej RTM ktora jest juz dostepna. Na blogu podalem 11 linkow do mojego windowsa. Bede staral sie w miare mazliwosci podawac kolejne na biezaco. Jeszcze zostalo ich 10 do upniecia wiec pewnie ostatnie w nocy dopiero beda.
WSZtm:
No w sumie właśnie , skoro niczym się nie różni to jaki sens ściągac.
Póki co jeszcze się ciągnie z torrentów bo nie ma dobrego seed'a.
Ja jade pełną mocą łącza , ale też przy 100 % utnę im seeda , a niech sie meczą jak ja ;).
EDIT:
Obie wersje się zassały upnąć Wam gdzieś ?
kowalmisiek:
--- Cytat: WSZtm w 06 Sierpnia 2009, 10:56:43 ---No w sumie właśnie , skoro niczym się nie różni to jaki sens ściągac.
Póki co jeszcze się ciągnie z torrentów bo nie ma dobrego seed'a.
Ja jade pełną mocą łącza , ale też przy 100 % utnę im seeda , a niech sie meczą jak ja ;).
EDIT:
Obie wersje się zassały upnąć Wam gdzieś ?
--- Koniec cytatu ---
A masz mazliwosc sprawdzenia czy jest jakas roznica miedzy ta ta wersja a ta ktora byla?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej