Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
kowalmisiek:
--- Cytat: komarEX w 04 Sierpnia 2009, 10:08:20 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 04 Sierpnia 2009, 01:20:38 ---Na blogu podalem swoje najnowsze dzielo. Windows 7 Final PL X86/X64. Polecam. Dziala swietnie.
--- Koniec cytatu ---
Inny hosting pls
EDIT. Tego JDownloader nie łapie, najlepiej na OdSiebie to wrzuć.
--- Koniec cytatu ---
A co znowu wam w tym nie odpowiada? U mnie leci z tego full laczem. Daja transfery do 1mb i u mnie leci jakies 770kb/s wiec juz nic nie bede zmienial.
michalus:
--- Cytat: Matrixx w 04 Sierpnia 2009, 10:10:17 ---Powiedzcie mi jak dodać na blogu jakiś wpis bo szukałem wszędzie i nie znalazłem :(
--- Koniec cytatu ---
Słabo szukałeś ;).Tu masz:http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1949.0.html
kowalmisiek:
--- Cytat: kowalmisiek w 04 Sierpnia 2009, 01:20:38 ---Na blogu podalem swoje najnowsze dzielo. Windows 7 Final PL X86/X64. Polecam. Dziala swietnie.
--- Koniec cytatu ---
Inny hosting pls
--- Koniec cytatu ---
Łapie łapie trzeba tylko umiec poczytac po internecie! Dla tych ktorzy chca sciagac moja wersje przy pomocy jDownloadera. Instrukcja z forum JD jak uruchomic wersje robocza naszego ulubionego programu do pobierania. Storage.to bez problemu sciaga i na szczescie nic nie trzeba wpisywac a z hotfile tez dziala ale trzeba kod z obrazka przepisac. Oto instrukcja z forum JD
--- Cytuj ---Musisz zainstalowaæ sobie robocz± wersje ( night ).
Wejd¼ do katalogu gdzie jest JD i wpisz komende:
java -jar jdupdate.jar -branch NIGHTLY.
Do wersji stabilnej wracasz wpisuj±c:
java -jar jdupdate.jar -branch RESET
Wtedy dzia³a storage.to oraz hotfile ( wyskakuje okienko i trzeba wpisaæ kod aby sciagnac )
--- Koniec cytatu ---
Jak chodzi o ta czesc instrukcji "Wejd¼ do katalogu gdzie jest JD i wpisz komende:" to chodzi o wejscie do katalogu przy pomocy dosa. Przykladowo u mnie jest bezposrednio na dysku (D) a katalog nazywa sie JD. To sie wpisuje w dosie "D:" i wciskamy enter a potem "cd JD" no i jestesmy w katalogu JD. Mam nadzieje ze nie dostane ostrzeżenia od administracji ale napewno sie to bardzo wielu osoba przyda na forum.
Grynio:
--- Koniec cytatu ---
Inny hosting pls
--- Koniec cytatu ---
dołączam się do prośby
Eleonor:
--- Cytat: kowalmisiek w 04 Sierpnia 2009, 10:22:39 ---
Łapie łapie trzeba tylko umiec poczytac po internecie!
--- Koniec cytatu ---
potwierdzam JDownloader NIGHTLY - bez problemu pobiera to
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej