Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
mrc1899:
sory wiem że to było milion razy ale jak sprawdzić na wszystkie sposoby czy mi się system aktywował w właściwościach oczywiście jest napisane ze aktywowało i nie ma dni. I jeszcze jakieś gotowe wąskie menu?
mar[pl]:
--- Cytat: mrc1899 w 03 Sierpnia 2009, 00:05:49 ---sory wiem że to było milion razy ale jak sprawdzić na wszystkie sposoby czy mi się system aktywował w właściwościach oczywiście jest napisane ze aktywowało i nie ma dni. I jeszcze jakieś gotowe wąskie menu?
--- Koniec cytatu ---
kliknij na znaczek Windowsa w lewym rogu na dole pojawi sie prostokatna tabelka do wpisywania --> wpisz tam -->--->Uruchom--i kliknij-->wpisz--> slmgr.vbs -dli
lub
slmgr.vbs -xpr
matys1:
--- Cytat: mar[pl] w 03 Sierpnia 2009, 02:23:54 ---
--- Cytat: mrc1899 w 03 Sierpnia 2009, 00:05:49 ---sory wiem że to było milion razy ale jak sprawdzić na wszystkie sposoby czy mi się system aktywował w właściwościach oczywiście jest napisane ze aktywowało i nie ma dni. I jeszcze jakieś gotowe wąskie menu?
--- Koniec cytatu ---
kliknij na znaczek Windowsa w lewym rogu na dole pojawi sie prostokatna tabelka do wpisywania --> wpisz tam -->--->Uruchom--i kliknij-->wpisz--> slmgr.vbs -dli
lub
slmgr.vbs -xpr
--- Koniec cytatu ---
Zapomniales jeszcze o tym slmgr.vbs -dlv
Woytek:
--- Cytat: Portal w 02 Sierpnia 2009, 15:49:15 ---
--- Cytat: orzech w 02 Sierpnia 2009, 11:21:12 ---
--- Cytat: Portal w 01 Sierpnia 2009, 22:12:56 ---tak sformatowalem fat32 , pojemnosc 4GB
--- Koniec cytatu ---
Formatuj na system plików NTFS.
--- Koniec cytatu ---
formatowalem i tez ten sam efekt
Pozniej wyprobuje ten drugi program ktory zostal tutaj polecony
--- Koniec cytatu ---
Instalacja Windows Vista Windows 7 z PenDriver USB Disk.
1. Diskpart
2. List Disk
3. Select Disk 1 (Replace 1 with number reflecting your USB Drive)
4. clean
5. create partition primary
6. active
7. format fs=fat32 quick
8. assign
Skopiuj zawartość płyty instalacyjnej Windows na PenDriver USB Disk.
kowalmisiek:
Na blogu podalem swoje najnowsze dzielo. Windows 7 Final PL X86/X64. Polecam. Dziala swietnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej