Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (370/430) > >>

kowalmisiek:

--- Cytat: Eleonor w 01 Sierpnia 2009, 10:52:15 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 01 Sierpnia 2009, 10:23:40 ---Nie wiem to nie moja wersja i w sumie nie wiem kogo bo sie nie podpisal nawet. A szczerze mowiac to mu sie nawet nie chcialo opisu zrobic tylko skopiowal go odemnie :D Niech sie wypowie na forum ten co to wstawil. Zeby sie nie okazalo ze to jakis Fake

--- Koniec cytatu ---

Pobrałem to w wersjii 64 bit -- hmm ma to dokładnie taki sam rozmiar jak wersja Twoja - kovalmisiek - czyli  3,26 GB (bajtów: 3 501 785 088)  i jest to wersja MICROSOFT.WINDOWS.7 E PL  po wypakowaniu nazywa sie Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL.iso

takze nie wiem dlaczego on tego nie podpisal i nie wyjasnił kogo to wersja Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL_up_by_Gardzij

--- Koniec cytatu ---
Poprostu zerżnął mojego upa i wstawil na RS zeby mu punkty szly najwyrazniej. Mogl przynajmniej podpisac ze to moja wstawka jest  ;D Ja co prawda tez wstawilem na platny serwer ale ja przynajmniej to sam zrobilem :) A kto zorientowany w temacie to juz i tak wie ze nie oplaca sie sciagac tego builda bo ta wersja trafi do muzeum :P

Gerald:
Wstawianie czegoś takiego Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL.iso też nie jest mądre.
Później pozostanie tylko sprawdzać sumy bo taki śmietnik będzie.

cinek0111:
Ale wracając do tematu rzekomych łatek i buildów - ktoś kilka stron wcześniej napisał coś o jakichś buildach na torrentach. Ocb? Że pojawiły się wyższe buildy czy że co? Sry że tak pytam, ale przez chwilę przestałem śledzić ten temat...

michalus:
Chodzi o to ze pojawiły sie pierwsze hotfixy do RTMa a dokladnie 8 i wyciekly od zukony :D

cinek0111:
Aha. To są takie sobie poprawki zmieniające wersje części plików w systemie. Niektórzy podobno też zauwazyli, że system się dłużej uruchamia. No, ale jaki sens wydawania takich łatek? Na WU ich nie ma, więc co one właściwie wnoszą?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej