Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
razorex:
Shabovy czy podczas pierwszego uruchomienia napisy są po polsku, chodzi mi o "Windows is Loading Files" "Starting Windows". Te napisy pojawiają się podczas instalacji, zaraz na początku, czy udało ci sie je spolszczyc?
Portal:
--- Cytat: Shabovy w 01 Sierpnia 2009, 12:59:38 ---
--- Cytat: Portal w 01 Sierpnia 2009, 12:54:33 ---czy jest jakis program ktory sciaga automatycznie pliki z serwera odsiebie.com - zeby nie bylo trzeba odzielnie sciagac , tylko znaznaczyc kilkanascie plikow i sam sciagnie
--- Koniec cytatu ---
jDownloader
--- Koniec cytatu ---
dzieki fajny programik - a powiedz mi czy przypadkiem nie wyludza on kont premium ( czy nikt sie nie skarzyl) mam kilka kont premium i nie wiem czy warto loginy i hasla tam wpisywac - czy to bezpieczne ?
1001111:
jDownloader to najlepszy i najbezpieczniejszy downloader.
B0b3r:
--- Cytat: GENERiC w 01 Sierpnia 2009, 14:34:02 ---jDownloader to najlepszy i najbezpieczniejszy downloader.
--- Koniec cytatu ---
Jedyną wadą jest to ,że jest to program potwornie pamięcio żerny (napisany w Javie). Na starcie potrzebuję min 70 tys. k.
1001111:
Ale i tak dużego wyboru między downloaderami nie ma. Dawniej dobry był USDownloader, jeszcze wcześniej CryptLoad. Może i pamięciożerny ale wygodny. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej