Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Eleonor:
--- Cytat: kowalmisiek w 01 Sierpnia 2009, 10:23:40 ---Nie wiem to nie moja wersja i w sumie nie wiem kogo bo sie nie podpisal nawet. A szczerze mowiac to mu sie nawet nie chcialo opisu zrobic tylko skopiowal go odemnie :D Niech sie wypowie na forum ten co to wstawil. Zeby sie nie okazalo ze to jakis Fake
--- Koniec cytatu ---
Pobrałem to w wersjii 64 bit -- hmm ma to dokładnie taki sam rozmiar jak wersja Twoja - kovalmisiek - czyli 3,26 GB (bajtów: 3 501 785 088) i jest to wersja MICROSOFT.WINDOWS.7 E PL po wypakowaniu nazywa sie Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL.iso
takze nie wiem dlaczego on tego nie podpisal i nie wyjasnił kogo to wersja Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL_up_by_Gardzij
tomekbobi:
kowalmisiek dobrze by było jakbyś podal na bloga linka do torrenta Twojego windowsa
Gustaw:
skoro MS robi takie jaja z wersja E, po ogloszeniu ze ta wersja wyjdzie pozniej zmenia zdanie ze napewno nie wyjdzie...to czemu nie mialby zrobic niespodzianki z normalna wersja.. zreszta zostalo 5 dni, wtedy sie okaze...
Shabovy:
Już przygotowywuje post na Bloga. Linki na OdSiebie. Wersja taka jak w podpisie.
iudex:
Po co komu wersja E? :P
(odpowiedzi w stylu "żebyś się pytał" nie przyjmuję)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej