Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (352/430) > >>

magik-thc:
mam tylko partycje o nazwie zastrzeżona przez system ale to chyba nie to nie wiem czy w ogolę taka partycja się utworzyła

Shabovy:
Tak to o nią chodzi. Zmień jej nazwę na 'System Reserved' i odpal activ Hazar'a :)

magik-thc:
Człowieku jesteś wielki teraz jest dobrze tak jak powinno być, dzięki za pomoc wszystkim, pozdrawiam :)

kowalmisiek:

--- Cytat: Shabovy w 31 Lipca 2009, 10:48:14 ---@kowalmisiek
pełny PL oznacza że CAŁOŚĆ jest tylko i wyłącznie w języku polskim i nie ma pozostałości po innych ;). A te instalki które mają więcej języków nazywają się fachowo MULTILANGUAGE. Teraz chyba zrozumiesz o co mi chodzi z Full PL ;)

@magik-thc
Start -> Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Magazyn -> Zarządzanie dyskami ;)

--- Koniec cytatu ---
No to niech bedzie ze mam multilanguage ;) Ale co do twojej to tez nie jestem przekonany ze jest to full PL :P Katalagi pousuwales ale to nie wszystko. A wpisy w rejestrze o wersji EN usunales? Moge sie zalozyc ze nie :)

Shabovy:
No to przegrałeś zakład ;D. Nie ma ani jednego pliku ENG :) W rejestrze tez nic nie ma o nim. Wszystkie katalogi eng w instalce Windows wywalone łącznie z licencjami /Boot.wim obraz 1 i 2 spolszczane za pomocą WinPE LP/, a zastąpione na POL. Zrobiony nowy install.wim wszystkie wersje /lp i loclapack, en-us wywalone/ ei.cfg zostawiony, nowy lang.ini, zrobione nowe catalogi /.clg/ itd. itd. itd. ;D Wzorowane na orig ISO od M$.

p.s. Właśnie upam 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_pl-pl_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_PL_DVD.iso to sprawdzisz moje dzieło :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej