Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
dawidengler:
oto screeny z instalki (Windows 7 E)
Shabovy:
A sprawdź czy nie ma katalogów 'en-US' w ISO ;D Jak są to nie jest full PL ;)
kowalmisiek:
--- Cytat: Eleonor w 31 Lipca 2009, 10:24:05 ---Witam
Wiadomo kto zrobił tą wersje która jest na blogu :
Windows 7 RTM FINAL PL jest to windows 7 wersja finalna od MS a nie samoróbka od WZT, system jest ze zintegrowanym oryginalnym language packiem od MS, local packiem i waskim menu. Odblokowana możliwość wyboru wersji (np. Home premium lub ultimate). Wszystkie wersje zostały spolonizowane i we wszystkich jest polski local pack.
Wersja x64 (64 bit)
h..p://rapidshare.com/files/261900341/Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL_up_by_Gardzij.part01...... do part17.rar
Pytam gdyz nie wiem czy jest to zrobione przez kogos z forum i czy jest to ,, czysty ,, obraz bez np jakiegos robactwa ( nikogo nie obrazając)
czy czyms to sie różni od tego co masz zamiar wstawic - tutaj zapytanie kieruje do kowalmisiek
pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Hmmm. Co do tamtej wstawki co podales to nie wiem ale wydaje mi sie ze tylko ja robilem na forum z oryginalnych plikow od MS. Wiem ze byly robione takie przerobki z wydania od wzor.info. Ja wstawilem wersje Europejska z oryginalnych obrazow od zukona. Wersja Europejska rozni sie tym ze niema Internet Explorera i rozni sie "cd-keyem" dlatego niema na nia jeszcze dzialajacego aktywatora bo cd-key nie wyciekl do wersji E. Przerobilem juz wersje Ogolnoswiatowa i uploaduje. Na tej wersji dziala aktywator i jest internet explorer. Ale jak by na to nie patrzec nie jest to wersja przeznaczona na rynek europejski. Pozdrawiam
--- Cytat: Shabovy w 31 Lipca 2009, 10:38:30 ---A sprawdź czy nie ma katalogów 'en-US' w ISO ;D Jak są to nie jest full PL ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem cie z tym zejak katalogi od wersji En-us sa na plycie to juz plyta nie jest full pl. Plyta jest full pl i bedzie. A ze ktos jak chce moze miec do tego jeszcze wersje angielska kiedy zechce to tylko plus dla takiej plyty. Wszystko jest spolonizowane wiec jest to fullPL!!!!
magik-thc:
Jak zmienić nazwę partycji w tych narzędziach ?
Shabovy:
@kowalmisiek
pełny PL oznacza że CAŁOŚĆ jest tylko i wyłącznie w języku polskim i nie ma pozostałości po innych ;). A te instalki które mają więcej języków nazywają się fachowo MULTILANGUAGE. Teraz chyba zrozumiesz o co mi chodzi z Full PL ;)
@magik-thc
Start -> Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Zarządzanie komputerem -> Magazyn -> Zarządzanie dyskami ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej