Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (350/430) > >>

magik-thc:

--- Cytat: Shabovy w 31 Lipca 2009, 09:39:32 ---A ja wam powiem takie coś :) Aktywator od Hazar'a nie działa na wersji spolszczonej w ISO. Przyczyną jest nazwa ukrytej partycji. Trzeba jej przed aktywaniem zmienić nazwę na oryginalną angielską ;D

--- Koniec cytatu ---

W tym może właśnie tkwi problem bo na pewno nie mam wersji E, właściwie żaden aktywator mi nei działa i ten od orbita i od chinczyków niby wszystko się robi jak trzeba ale występuje na koniec informacja taka sama jak byśmy zainstalowali sterownik nie kompatybilny z systemem czyli albo zainstalować jeszcze raz albo do wyboru opcja że zainstalowano poprawnie, czyli jeśli pobiorę z bloga te wersje final pl to też nie aktywuje

kowalmisiek:

--- Cytat: magik-thc w 31 Lipca 2009, 09:50:44 ---
--- Cytat: Shabovy w 31 Lipca 2009, 09:39:32 ---A ja wam powiem takie coś :) Aktywator od Hazar'a nie działa na wersji spolszczonej w ISO. Przyczyną jest nazwa ukrytej partycji. Trzeba jej przed aktywaniem zmienić nazwę na oryginalną angielską ;D

--- Koniec cytatu ---

W tym może właśnie tkwi problem bo na pewno nie mam wersji E, właściwie żaden aktywator mi nei działa i ten od orbita i od chinczyków niby wszystko się robi jak trzeba ale występuje na koniec informacja taka sama jak byśmy zainstalowali sterownik nie kompatybilny z systemem czyli albo zainstalować jeszcze raz albo do wyboru opcja że zainstalowano poprawnie, czyli jeśli pobiorę z bloga te wersje final pl to też nie aktywuje

--- Koniec cytatu ---
Nie o to chodzi ze na PL to nie dziala. Jak dobrze rozumiem kolege wyzej wystarczy zmienic nazwe tej ukrytej partycji na angielska. Sama nazwe i nic wiecej.

Shabovy:
@magik-thc Zmień nazwę ukrytej partycji na "System Reserved" w Narzędziach administracyjnych i użyj aktywatora od Hazar'a w wersji beta 2. Powinno działać bez problemów ;)

@kowalmisiek Ja nigdy nie używam loaderów z GUI, wole czyste wesje oparte na plikach wsadowych, więc nie wiem czy 7Loader Orbita30 R5 działa :D

magik-thc:
Macie link do tego aktywatora?

Eleonor:
Witam

Wiadomo kto zrobił tą wersje która jest na blogu :

Windows 7 RTM FINAL PL jest to windows 7 wersja finalna od MS a nie samoróbka od WZT, system jest ze zintegrowanym oryginalnym language packiem od MS, local packiem i waskim menu. Odblokowana możliwość wyboru wersji (np. Home premium lub ultimate). Wszystkie wersje zostały spolonizowane i we wszystkich jest polski local pack.

Wersja x64 (64 bit)

h..p://rapidshare.com/files/261900341/Windows_7_RTM_FINAL_X64_PL_up_by_Gardzij.part01...... do part17.rar

Pytam gdyz nie wiem czy jest to zrobione przez kogos z forum i czy jest to ,, czysty ,, obraz bez np jakiegos robactwa ( nikogo nie obrazając)  

czy czyms to sie różni od tego co masz zamiar wstawic - tutaj zapytanie kieruje do kowalmisiek

pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej