Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (349/430) > >>

kowalmisiek:

--- Cytat: magik-thc w 31 Lipca 2009, 09:12:09 ---Zrobiłem sobie teraz timernuke i opcja vinver jest wielodostępna na razie poczekam na aktywator lub ściągnę wersje z bloga którą podąłem kilka postów wyżej

--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz to poczekaj do jutra bo uploaduje wersje ta z USA czyli nie wiem jak ja nazwac "miedzynarodowa" czy jak to tam zwac ze zintegrowanymi langpackami i localpackami waskim menu i innymi bzdurami. Cos jak moja wstawka na blogu z "E" tylko ze teraz bez "E". Hehe. narazie X86 idzie. Moze wieczorem bedzie. A X64 dopiero jutro. PS dzialajacy aktywator wpakowalem juz w obraz plyty.

Portal:
poniewaz troche pzrespalem i ejstem w tyle w nowosciach :) to sie zapytam , czy wyciekla moze juz oficjalna polska wersja windowsa 7 ( tz polskie ico)

kowalmisiek:

--- Cytat: Portal w 31 Lipca 2009, 09:31:34 ---poniewaz troche pzrespalem i ejstem w tyle w nowosciach :) to sie zapytam , czy wyciekla moze juz oficjalna polska wersja windowsa 7 ( tz polskie ico)

--- Koniec cytatu ---
Chyba ISO a nie ico :P Nie nie wyciekla

Shabovy:
A ja wam powiem takie coś :) Aktywator od Hazar'a nie działa na wersji spolszczonej w ISO. Przyczyną jest nazwa ukrytej partycji. Trzeba jej przed aktywaniem zmienić nazwę na oryginalną angielską ;D

kowalmisiek:

--- Cytat: Shabovy w 31 Lipca 2009, 09:39:32 ---A ja wam powiem takie coś :) Aktywator od Hazar'a nie działa na wersji spolszczonej w ISO. Przyczyną jest nazwa ukrytej partycji. Trzeba jej przed aktywaniem zmienić nazwę na oryginalną angielską ;D

--- Koniec cytatu ---
A nie wiesz jak to jest z aktywatorem orbita30? Tez taki problem wystepuje? Ja akurat takiej ukrytej partycji niemam i u mnie ten od orbita zadzialal wysmienicie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej