Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (348/430) > >>

magik-thc:
Właśnie o to chodzi że w opisie systemu żadnej informacji o tym nie ma więc raczej zwykła wersje, podobno jak jest dodane spolszczenie to nie idzie aktywować systemu choć to nie powinno mieć znaczenia a jednak aktywować nie idzie

Bartos:
....No właśnie a jest jakiś sposób na zablokowanie tymczasowo aktywacji do wersji E? tak by w przyszłości można było użyć aktywatora?

magik-thc spróbuj TimeNuke

magik-thc:
Można i timernuke tym bardziej że jest uninstal tej metody do czasu wyjścia aktywatora na mój system tylko nei będę mógł pobierać aktualizacji

kowalmisiek:

--- Cytat: magik-thc w 31 Lipca 2009, 08:46:29 ---Właśnie o to chodzi że w opisie systemu żadnej informacji o tym nie ma więc raczej zwykła wersje, podobno jak jest dodane spolszczenie to nie idzie aktywować systemu choć to nie powinno mieć znaczenia a jednak aktywować nie idzie

--- Koniec cytatu ---
Wpisz sobie w uruchom "vinver" i bedziesz wiedzial jaka masz wersje. Jak bedzie tam w informacjach o systemie pisalo "E" to niestety na dzien dzisiejszy niema aktywatora. mozesz po 30 dniach zrobic remote czy jak to sie tam pisze i masz kolejne 30 dni dzialajacy system i tak mozesz robic 4 razy co daje w sumie 120dni.

magik-thc:
Zrobiłem sobie teraz timernuke i opcja vinver jest wielodostępna na razie poczekam na aktywator lub ściągnę wersje z bloga którą podąłem kilka postów wyżej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej