Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
KilKr:
--- Cytat: Croc w 31 Lipca 2009, 00:25:01 ---
--- Cytat: KilKr w 30 Lipca 2009, 23:06:16 ---Ja osobiście na co dzień też nie używam IE, ale wolę go mieć z jednego prostego powodu - do dzisiaj zdarzają się stronki, które nie działają na FF lub nie działają tak jak powinny. Jeśli na taką trafię przełączam sobie w FF moduł renderujący na IE za pomocą IETab'a i problem z głowy.
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym, że to wina tych stronek. Jeśli strona nie działa pod FF, a działa pod IE to znaczy, że albo stworzył ją Microsoft, albo webmaster za pięć groszy. Niektórzy piszą strony wyłącznie pod IE, co jest głupotą i szarganiem standardów.
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się. Ale czy stworzył ją MS czy webmaster za pięć groszy to jakoś sobie trzeba radzić :)
magik-thc:
Mam pytanie czy ten windows da sie aktywować http://windows-mx.blogspot.com/2009/07/windows-7-windows-seven-2009-final-rtm.html czy koniecznie musi być wersja angielska ?
darbieg:
--- Cytat: magik-thc w 31 Lipca 2009, 07:40:41 ---Mam pytanie czy ten windows da sie aktywować http://windows-mx.blogspot.com/2009/07/windows-7-windows-seven-2009-final-rtm.html czy koniecznie musi być wersja angielska ?
--- Koniec cytatu ---
Wersja językowa nie ma znaczenia.
magik-thc:
Niby tak ale obecnie mam zainstalowany taki system zintegrowanym językiem i aktywator orbita nie działa, w dodatku wyskakuje mi instalacja certyfikatu mojego sprzętu i ze problem z sterownikiem loader i ze nie został poprawanie zainstalowany
kowalmisiek:
--- Cytat: magik-thc w 31 Lipca 2009, 07:54:49 ---Niby tak ale obecnie mam zainstalowany taki system zintegrowanym językiem i aktywator orbita nie działa, w dodatku wyskakuje mi instalacja certyfikatu mojego sprzętu i ze problem z sterownikiem loader i ze nie został poprawanie zainstalowany
--- Koniec cytatu ---
Pewnie masz wersje E czyli europejska i niema na ten moment do niej aktywatora.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej