Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
mrc1899:
heh nie śmiać się ze mnie xD a wgrać spolszczenie czy local pack czy coś też?
KilKr:
--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 23:18:08 ---
--- Cytat: KilKr w 30 Lipca 2009, 23:16:31 ---Chyba kolega znalazł moją wstawkę ;)
--- Koniec cytatu ---
Poziom komentarzy tam jest......zreszta widac.
--- Koniec cytatu ---
Niestety. Poziom komentarzy jest na samym dnie. Pamiętajcie że nie da się zrobić tak żeby 7 wyglądała tak jak 98 ;D
Jooseph:
Tam zawsze znajdzie się pacan, dla którego tylko WiNdOwS xP rOx!!!
1mmortal1ty:
--- Cytat: Jooseph w 30 Lipca 2009, 23:27:56 ---Tam zawsze znajdzie się pacan, dla którego tylko WiNdOwS xP rOx!!!
--- Koniec cytatu ---
taaaa, a jak se w takim ikspeku temat zmieni na viste czy siudeme to ma normalnie w glowie biemdablju komputerowe i sie szczerzy od ucha do ucha co on za szpanerski system ma, takie bajery powklepywane a takie gry mu chodza na 50% wiecej fps i takie tam.... a karta riva tnt i chce odpalic bioszoka np.... w fulach... mialem takich pacjentow!
ps.
bede jednym z niewielu ktorzy beda w posiadaniu oryginala na to wychodzi ale bede mial za freeko powiedzmy bo zakupilem 6 pudelek:) 3xhp i 3xP
Croc:
--- Cytat: KilKr w 30 Lipca 2009, 23:06:16 ---Ja osobiście na co dzień też nie używam IE, ale wolę go mieć z jednego prostego powodu - do dzisiaj zdarzają się stronki, które nie działają na FF lub nie działają tak jak powinny. Jeśli na taką trafię przełączam sobie w FF moduł renderujący na IE za pomocą IETab'a i problem z głowy.
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym, że to wina tych stronek. Jeśli strona nie działa pod FF, a działa pod IE to znaczy, że albo stworzył ją Microsoft, albo webmaster za pięć groszy. Niektórzy piszą strony wyłącznie pod IE, co jest głupotą i szarganiem standardów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej