Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
yethwa:
Im mniej bezużytecznych śmieci tym lepiej prawda?
KilKr:
--- Cytat: GENERiC w 30 Lipca 2009, 22:55:51 ---Nie rozumiem po co ludzie rzucają się na tą wersję E.
--- Koniec cytatu ---
Ja też nie mogę tego pojąć. Nie chcesz używać Internet Explorera - nie używaj lub odinstaluj. Nie chcesz używać Windows Media Player - nie używaj lub odinstaluj. No chyba że wszystkim chodzi o to żeby koniecznie nie dało się tego systemu aktywować ;)
yethwa:
--- Cytat: KilKr w 30 Lipca 2009, 22:59:18 ---
--- Cytat: GENERiC w 30 Lipca 2009, 22:55:51 ---Nie rozumiem po co ludzie rzucają się na tą wersję E.
--- Koniec cytatu ---
Ja też nie mogę tego pojąć. Nie chcesz używać Internet Explorera - nie używaj lub odinstaluj. Nie chcesz używać Windows Media Player - nie używaj lub odinstaluj. No chyba że wszystkim chodzi o to żeby koniecznie nie dało się tego systemu aktywować ;)
--- Koniec cytatu ---
Ja również tego nie mogę pojąć. Co mi da deaktywowanie tygo w windowsie jak śmieci na dysku zostają nieużywane i bezużyteczne?
1001111:
Ale jaki szpan, jak przyjdzie dziewczyna a ty wklepujesz winver i pisze Windows 7 Ultimate E:
-EEE..mój ty hakeże.
Dalej wiecie co sie odbywa :).
KilKr:
Ja osobiście na co dzień też nie używam IE, ale wolę go mieć z jednego prostego powodu - do dzisiaj zdarzają się stronki, które nie działają na FF lub nie działają tak jak powinny. Jeśli na taką trafię przełączam sobie w FF moduł renderujący na IE za pomocą IETab'a i problem z głowy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej