Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
1001111:
Który? To jest niemożliwe. Może Ci się tak zdaje. Zrób parę resetów.
Sotom:
--- Cytat: kowalmisiek w 30 Lipca 2009, 20:14:06 ---
--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 20:08:32 ---A co ma WU do terytorium?
Jak pisalem u mnie WU chodziło BEZ klucza korzystajac z TimerNuke wiec nadal nie wiem o czym mowisz ;p
Co najwyzej mozesz miec napis " WIndows is not geniue"
--- Koniec cytatu ---
No nic moze sie skusze i zrobie polska wersje z internet explorerem. Ale jednak mam co do niej obawy na dluzsza mete jak bym chcial z niej kozystac. Poza tym moim zdaniem E bedzie lepsza od tej ogolnoswiatowej bo bedziemy miec wybor przegladarki! Zapewne po aktualizacji.
--- Koniec cytatu ---
Ja CIe w ogole nie rozumiem i Twojego podejscia...
Vista była jedna i jakos nikt nie narzekal. Teraz UE sie przyje**** do MS i musiał zrobic wersje E i tylko dlatego takowa istneje.
Jakie obawy? Bo po? Bo zablokuja klucz? Jak beda blokowac to WSZYSTKIE łacznie z E a nie tylko zwykłe wersje. Pomysl...
I co takiego ma lepszego wersja E? Ze ma przegladarki w WU? xD
Nie no padłem xD A co teraz nie masz wyboru? Każą Ci korzystac z IE? Nie....nawet daja Ci mozliwosc wylaczenia tego.
Wiec totalnie nie rozumiem Twojego podejscia do sprawy.
maras1111:
--- Cytat: kowalmisiek w 30 Lipca 2009, 20:14:06 ---
--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 20:08:32 ---A co ma WU do terytorium?
Jak pisalem u mnie WU chodziło BEZ klucza korzystajac z TimerNuke wiec nadal nie wiem o czym mowisz ;p
Co najwyzej mozesz miec napis " WIndows is not geniue"
--- Koniec cytatu ---
No nic moze sie skusze i zrobie polska wersje z internet explorerem. Ale jednak mam co do niej obawy na dluzsza mete jak bym chcial z niej kozystac. Poza tym moim zdaniem E bedzie lepsza od tej ogolnoswiatowej bo bedziemy miec wybor przegladarki! Zapewne po aktualizacji.
--- Koniec cytatu ---
kowalmisiek jak byś miał chęci i mógłbyś zrobić taką wersje z internet explorerem po polsku to na pewno się znajdą na nią chętni. Z chęcią też bym taką sobie pobrał :) . Póki co dzięki za tamte.
magros:
--- Cytat: GENERiC w 30 Lipca 2009, 20:20:58 ---Który? To jest niemożliwe. Może Ci się tak zdaje. Zrób parę resetów.
--- Koniec cytatu ---
Resetów były już dziesiątki nie wiedziałem ze nawet jest z tym problem.
Pobierałem stąd:
http://www.mydigitallife.info/2009/07/27/windows-7-ultimate-e-rtm-x86-and-x64-official-microsoft-dvd-iso-images-leaked-download/
B0b3r:
--- Cytat: magros w 30 Lipca 2009, 20:33:38 ---
--- Cytat: GENERiC w 30 Lipca 2009, 20:20:58 ---Który? To jest niemożliwe. Może Ci się tak zdaje. Zrób parę resetów.
--- Koniec cytatu ---
Resetów były już dziesiątki nie wiedziałem ze nawet jest z tym problem.
Pobierałem stąd:
http://www.mydigitallife.info/2009/07/27/windows-7-ultimate-e-rtm-x86-and-x64-official-microsoft-dvd-iso-images-leaked-download/
--- Koniec cytatu ---
Z poprzednim systemem (przed aktywatorem od chinoli który działa w 100%) miałem podobnie, wszystko wydawało się w porządku, nawet po kilku nastu restartach, a na drugi dzień BOOMM - ta wersja systemu jest nielegalna ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej