Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (336/430) > >>

pakierhakierxd:
a ja kupię legala w końcu kiedyś trzeba:D
jak już jednego kupię to potem będę zawsze kupywał:D
:)
mi nawet aktywator nie potrzebny:D
chyba że taki będzie jak vista loader że kiedy chcę to go usunę nie chcę takiego na stałe.:P

kowalmisiek:

--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 19:52:00 ---Owszem bedzie bo to jest loader nie aktywator i działa na tej samej zasadzie co byl do Visty.
Jak zatrzymasz obraz przy wlaczaniu kompa to zobaczysz o czym mowie.
A jak nie bedzie dzialal WU to sie tym nie przejme bo do tego czasu wyjdzie milion innych loaderów czy tez juz spreparowanych odpowiednio obrazów.
Wiec nie wiem co tu maja klucze do rzeczy no ale ok.
A i cd key nie ma wg mnie nic wspolnego z WU skoro WU działało nawet z TimerNuke gdzie klucz byl calkowicie bezuzyteczny i wywalony.

--- Koniec cytatu ---
No ale tu chodzi o innych userow ktorzy w 90% przypadkow albo wiecej kozystaja z WU. Jak chodzi o viste nie bylo podzialow na wersje europejska z innymi kluczami i na wersje ogolnoswiatowa z innymi kluczami. Loader nie wiem czy ma tu cos do WU bo chodzi o roznice terytorialna i roznice klucza produktu.

Sotom:
A co ma WU do terytorium?
Jak pisalem u mnie WU chodziło BEZ klucza korzystajac z TimerNuke wiec nadal nie wiem o czym mowisz ;p
Co najwyzej mozesz miec napis " WIndows is not geniue"

kowalmisiek:

--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 20:08:32 ---A co ma WU do terytorium?
Jak pisalem u mnie WU chodziło BEZ klucza korzystajac z TimerNuke wiec nadal nie wiem o czym mowisz ;p
Co najwyzej mozesz miec napis " WIndows is not geniue"

--- Koniec cytatu ---
No nic moze sie skusze i zrobie polska wersje z internet explorerem. Ale jednak mam co do niej obawy na dluzsza mete jak bym chcial z niej kozystac. Poza tym moim zdaniem E bedzie lepsza od tej ogolnoswiatowej bo bedziemy miec wybor przegladarki! Zapewne po aktualizacji.

magros:
aktywator pobrany z bloga w7 działa mi na Windows 7 Ultimate RTM "E".
Nie wiem jak ale działa tak jak trzeba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej