Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
KilKr:
Dopiero będzie płacz "bo przestał działać aktywator" ;) jeśli MS wypuści przez WU łatkę oczywiście oznaczoną jako krytyczną aby instalowała się sama przy włączonym aktualizacjach automatycznych.
Sotom:
Sorry jesli kogos obraze ale tylko idiota ma wlaczone automatyczne instalowanie aktualizacji na "takim" systemie...
Ja mam opcje "Check for update but let me choose to download and install it" czy jakos tak xD
I nic bez mojej wiedzy sie NIE zainstaluje.
KilKr:
Ja też nie chcę nikogo obrazić ale wiem z autopsji że i tacy się zdarzają. Inna sprawa że bezmyślne instalowanie łatek z WU dlatego "bo są" też może skończyć się podobnie.
kowalmisiek:
--- Cytat: Sotom w 30 Lipca 2009, 17:39:49 ---A ja spytam. Po co instalujecie wersje E? Ona nie ma tylko IE.
A to mozna wylaczyc samemu w normalnej wersji.
A pozniej płacz bo "nie działa mi aktywator" :]
--- Koniec cytatu ---
No to Sotom skoro jestes taki wszechwiedzacy to powiedz mi czy po premierze windows 7 22 pazdiernika dalej bedzie normalnie dzialal windows update? Wersja Europejska ma chyba inne klucze i czy taki windows nie zostanie zablokowany? Przynajmniej w wersji nizszej niz ultimate bo ultimate bedzie miala mazliwosc miec wszystkie jezyki. Zrobilem specjalnie wersje E z mysla o tym.
Sotom:
Owszem bedzie bo to jest loader nie aktywator i działa na tej samej zasadzie co byl do Visty.
Jak zatrzymasz obraz przy wlaczaniu kompa to zobaczysz o czym mowie.
A jak nie bedzie dzialal WU to sie tym nie przejme bo do tego czasu wyjdzie milion innych loaderów czy tez juz spreparowanych odpowiednio obrazów.
Wiec nie wiem co tu maja klucze do rzeczy no ale ok.
A i cd key nie ma wg mnie nic wspolnego z WU skoro WU działało nawet z TimerNuke gdzie klucz byl calkowicie bezuzyteczny i wywalony.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej