Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
MasterHamster:
--- Cytat: mrc1899 w 30 Lipca 2009, 11:45:32 ---ok czyli jak to pobiore i zainstaluje ultimate to będzie smigać :)
--- Koniec cytatu ---
Mi na wersji E (Ultimate) loader nie działał (orbit, hazar i chinol), na Enterprise też nie ale to już wina innego klucza. Teraz pobieram normalnego Ultimate - jeśli nie będzie się dało wgrać loadera to znaczy, że coś źle robię :) Testy robiłem na VirtualBox'ie
kowalmisiek:
--- Cytat: MasterHamster w 30 Lipca 2009, 12:13:20 ---
--- Cytat: mrc1899 w 30 Lipca 2009, 11:45:32 ---ok czyli jak to pobiore i zainstaluje ultimate to będzie smigać :)
--- Koniec cytatu ---
Mi na wersji E (Ultimate) loader nie działał (orbit, hazar i chinol), na Enterprise też nie ale to już wina innego klucza. Teraz pobieram normalnego Ultimate - jeśli nie będzie się dało wgrać loadera to znaczy, że coś źle robię :) Testy robiłem na VirtualBox'ie
--- Koniec cytatu ---
Moge to potwierdzic. Na Wersje E nie ma dzialajacego na ten moment loadera. Nie wiem czy w Europie beda inne klucze czy jak.
matys1:
Wydaje mi sie, ze punkbuster juz dziala w cod2 gralem 2 godz. i zadnego kicka
milu504:
Czy będzie ktoś taki dobry i poczyta któryś z [strona nie jest już dostępna] -> TYCH wątków i stworzy tutka opisującego krok po kroku aktywację 7? ;)
patryk13111:
--- Cytat: milu504 w 30 Lipca 2009, 13:56:59 ---Czy będzie ktoś taki dobry i poczyta któryś z TYCH wątków i stworzy tutka opisującego krok po kroku aktywację 7? ;)
--- Koniec cytatu ---
A nie łaska wejść TU?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej