Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (331/430) > >>

pingwin122:

--- Cytat: gracek23 w 30 Lipca 2009, 10:13:02 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 30 Lipca 2009, 09:49:17 ---Wersja Windows 7 X64 Final PL na blogu jest juz. Pobierajta ludziska  ;D

--- Koniec cytatu ---

albo jestem slepy albo nie ma na blogu linkow do tej wersji windows 7 RTM x64 PL, o której pisaliscie i miala dzisiaj sie ukazac na blogu

--- Koniec cytatu ---

jak niema jak jest :) [strona nie jest już dostępna]

kowalmisiek:

--- Cytat: gracek23 w 30 Lipca 2009, 10:13:02 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 30 Lipca 2009, 09:49:17 ---Wersja Windows 7 X64 Final PL na blogu jest juz. Pobierajta ludziska  ;D

--- Koniec cytatu ---

albo jestem slepy albo nie ma na blogu linkow do tej wersji windows 7 RTM x64 PL, o której pisaliscie i miala dzisiaj sie ukazac na blogu

--- Koniec cytatu ---
Sa na blogu. Poprostu edytowalem moj poprzedni post i tam dolozylem x64. Dlatego niema na samej gorze. A co do pytania o wersje Europejska to jest to wersja E czyli europejska i pobiera normalnie aktualizacje jak kazda inna tylko rozni sie brakiem Internet Explorera ktorego malo kto uzywa. PS. Na chwile obecna niema mazliwosci zainstalowania na tej wersji Internet Explorera. Najwyrazniej wymaga ona "IE for windows 7". Gdy chcialem zainstalowac IE spod visty to wywalilo mi blad ze wersja Internet Explorera nie jest zgodna z wersja posiadanego systemu operacyjnego. Zapewne trzeba czekac az sie pojawi wersja dla Windows 7 albo jak sie pojawi w aktualizacjach. Ale zeby to sie stalo to komisja europejska musi zgodzic sie na postulat MS dotyczacy wyboru przegladarki w Windows 7.

mrc1899:
kowalmisiek w twojej wersji działa któryś z loaderów? znaczy sie x64 pl

luk4s:
Loader zadziała na kazdej wersji - E, Professional, x86, x64 itp. Problem w tym, ze klucz oem wyciekl tylko do wersji Ultimate i tylko tą da się na razie aktywować.

mrc1899:
ok czyli jak to pobiore i zainstaluje ultimate to będzie smigać :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej