Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (320/430) > >>

Sotom:

--- Cytat: mar[pl] w 29 Lipca 2009, 12:35:18 ---@TOM powiec mi ten pakiet co jest na blogu to Loader W7 + instrukcja RTM 32-bit ,bedzie pasowal do X64 ???

--- Koniec cytatu ---

Pasuje z kazda wersja.

mar[pl]:
ok super ,to teraz tylko czekamy na X64 PL :) na jakies wydanie i bedzie pakiecik az milo  :-*

tomaloo:

--- Cytat: Tom w 29 Lipca 2009, 10:31:19 ---Zapraszam na bloga, instrukcja+loader czekają :D

--- Koniec cytatu ---

Witam, jestem tu nowy. Wcześniej śledziłem ten wątek. Rozrasta się niesamowicie szybko ;)

Ale mam pytanie w takiej kwestii bo przy tej ilości postów, próśb i nowych pomysłów jak rozgryźć W7 można się trochę pogubić.

Czy ten loader zapewnia aktywację W7 czy powoduje coś innego.
Wielka prośba do speców od  tego systemu, aby wstawili instrukcję krok po kroku jak doinstalować spolszczenie- najlepiej oryginalne, jak zmusić menu start aby miało normalny rozmiar oraz jak wykonać pełną aktywację.
Myślę, że wielu użytkowników forum, jak również i niezarejestrowanych "czytaczy" będzie bardzo wdzięcznych za spisanie tego w jednym poście.
Pozdrawiam

Dabman:
J-B, mam oficjalny LIP do 16385, ale jak komputer sie uruchamia/wylancza, napisy sa po ang.
Druga sprawa, jak wlaczyc hibernacje, po zamknieciu matrycy w laptopie? aby dalo sie go wybudzic:(
Oraz jaka byla komenda, na przedluzenie aywacji do 120dni, kiedy jej uzyc, odrazu, czy jak aktywacja mija?

pakierhakierxd:
jak aktywacja mija:D
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5890&Vista+przez+120+dni+bez+klucza taki sam sposób jak w viście:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej