Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

Zaczęty przez Gustaw, 12 Lipiec 2009, 11:19:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bart

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: Boss w 28 Lipiec 2009, 23:32:57
Gadasz! Jak nie dziala, to cie zabije, nadzieje mi zrobiłeś, prawie zawału dostałem jak to przeczytałem :D Już instaluje CoD4 ^^

Grałem dziś trzy godziny i ani razu nie wywaliło!
Oczywiście zanim zapuściłem grę zaktualizowałem pb
Windows Seven x64/Server R2 x64.  Core 2 Duo E8600 @ 3.33GHz@4.7GHZ.  Rampage Formula Mod Bios.  RAM 4096MB 1200MHz~1400Mhz.  HDD 1,5TB.  NVIDIA GeForce GTX 460@880/1700/2200.  Samsung SyncMaster 2232BW.  X-Fi.  NAD/Paradigm/Sennheiser HD555.  Sidewinder X6/G500

PatryQ

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
nie wiem czy to dobry temat na to pytanie ale odnosi się do tej wersji więc:

Nie wiem dlaczego ale przy każdym logowaniu system nie widzi/blokuje sieć - muszę wejść do Centrum sieci i udostępniania --> rozwiązywanie problemów i wtedy win resetuje kartę sieciową i działa net prawidłowo nie mniej denerwuje mnie, że muszę tak robić za każdym razem jak uruchamiam komputer.

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Jaka karta sieciowa? Najnowsze sterowniki?
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

PatryQ

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
sieciówka wbudowana w mobo -  MCP nForce 4 Ultra / sterowniki takie jak 7'ka sama znalazła.

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
qre*skie bug'i ;/ tez takie macie?? nic na nie, nie pomaga, odswiezanie tez nie  ;/

jednak W7 RTM ma kilka rzeczy do poprawki jeszcze, wkurza mnie tez "trwa uruchamianie systemu windows" ;/
jakby nie moglo byc tylko "uruchamianie Windows"

:]

McVein

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: ¦winouj¶cie
IP zapisane
Cytat: PatryQ w 29 Lipiec 2009, 01:37:27
sieciówka wbudowana w mobo -  MCP nForce 4 Ultra / sterowniki takie jak 7'ka sama znalazła.

Sciągnij sterowniki od nforce dla 7 ale nie instaluj tylko wypakuj, wejdz w menedzer urządzeń, karty sieciowe i aktualizuj sterownk od twej karty, jak po restarcie dalej masz problem to w ustawieniach sterownika pobaw sie duplex-em. Mi na na nforce 6 ultra to pomogło, bo od dzis mialem problem taki jak ty.
Pozdrawiam wszystkich.

SeBoLeX

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Wroc³aw
IP zapisane
Cytat: Gustaw w 29 Lipiec 2009, 02:02:51
wkurza mnie tez "trwa uruchamianie systemu windows" ;/
jakby nie moglo byc tylko "uruchamianie Windows"

Ciesz się, że nie jest napisane "Rozpoczął się proces uruchamiania systemu Microsoft Windows 7 Ultimate"   :D
HP Pavilion dv5-1020ew  |  Epson Stylus DX4400  |  MS Windows 7 Ultimate (x86) SP1 |  Sony PS2 + Ripper 2  |  X-Box 360 Premium (Jasper) + RGH + iXtreme 3.0  |  HTC HD2 [ICS 4.0.3 by Tytung]

Serkus

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: UNW
IP zapisane

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
A teraz tłumaczcie, o co chodzi z tymi certyfikatami i modami BIOSu, bo kluczyk wyszedł :D

Gerald

**
Użytkownik
IP zapisane
Aktywacja powiodła się. Pasuje cert z visty. Czyli mamy perfekcyjny aktywator a nie jakaś tam  rzeźba  ;D

Theo

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Gerald w 29 Lipiec 2009, 09:26:07
Aktywacja powiodła się. Pasuje cert z visty. Czyli mamy perfekcyjny aktywator a nie jakaś tam  rzeźba  ;D

Tak tylko trzeba mieć bios zmodyfikowany z slic 2.1 przynajmniej tak piszą na mdl...
HP dv6-2120ew, Windows 7 SP1

Gerald

**
Użytkownik
IP zapisane
Ano trzeba mieć  ;D w ciągu kilku godzin powinien pokazać się działający aktywator.

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
Świetnie :D ciekawe, ten klucz trafi na blacklistę?

Dabman

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
powiedzcie mi, jak zrobic, aby przy odpaleniu sysmu, byly napisy polskie "zamykanie systemu..."

Tom

Ekspert
;)
IP zapisane
Zapraszam na bloga, instrukcja+loader czekają :D