Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (311/430) > >>

mivko:

--- Cytat: kowalmisiek w 28 Lipca 2009, 15:43:42 ---
--- Cytat: Sotom w 28 Lipca 2009, 15:35:00 ---moze ktos mi upnac plik tokens.dat i pkeyconfig z 7600 rtm?

--- Koniec cytatu ---
Prosze bardzo oto pliki o ktore prosiles.
http://hotfile.com/dl/9301714/bd6792b/Desktop.rar.html

A jak chodzi o szerokosc menu start to taka jest roznica miedzy ploska a angielska wersja. Na zdjeciu zaznaczylem w paincieroznice na czarno. Tak ze roznicy niema nawet centymetra miedzy jednym a drugim.

--- Koniec cytatu ---

Wciepniesz mi też te co ja chce?

kowalmisiek:

--- Cytat: mivko w 28 Lipca 2009, 15:46:14 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 28 Lipca 2009, 15:43:42 ---
--- Cytat: Sotom w 28 Lipca 2009, 15:35:00 ---moze ktos mi upnac plik tokens.dat i pkeyconfig z 7600 rtm?

--- Koniec cytatu ---
Prosze bardzo oto pliki o ktore prosiles.
http://hotfile.com/dl/9301714/bd6792b/Desktop.rar.html

A jak chodzi o szerokosc menu start to taka jest roznica miedzy ploska a angielska wersja. Na zdjeciu zaznaczylem w paincieroznice na czarno. Tak ze roznicy niema nawet centymetra miedzy jednym a drugim.

--- Koniec cytatu ---

Wciepniesz mi też te co ja chce?

--- Koniec cytatu ---
Tzn co chcesz? Te pliki od waskiego menu czy jak?

mivko:

--- Cytat: mivko w 28 Lipca 2009, 15:31:34 ---
--- Cytat: GENERiC w 28 Lipca 2009, 13:26:35 ---DISM jest tylko od NT 6.0.

--- Koniec cytatu ---
Dalej ten sam błąd. Ludzie oco chodzi czemu to kur niechce działać. Raz że program nie działa i 2 że komendy nie działają. Czy polski Xp lub vista mają cos do tego ??

Albo może ktoś wciepnie na rapida albo na odsiebie cały swój foler 7Work bez plików w folderze DVD i w folderze LP ??? Był bym bardzo wdzięczny.

--- Koniec cytatu ---

To chce pliss.

kowalmisiek:
Czyli ty na XP siedzisz mam rozumiec? Bo 6.0 to chyba vista juz jest. Wiec tego DISM niemam jak ci wyslac. Nie latwiej Ci bedzie poprostu sciagnac gotowego windowsa? Tylko tak kombinujesz jak kon pod gore. Twoja jedyna mazliwosc chyba to sciagnac viste albo win 7 i wtedy kombinowac ale  to lepiej juz poczekac i w nocy podam linki do gotowego systemu. Ja zabieram sie za instalacje jeszcze raz wersji Home premium tym razem i juz wysylam z takim menu start z jakim jest na tym zdjeciu wczesniej. Juz mi sie nie chce kolejne 8 godzin siedziec i wrzucac tych plikow od waskiego menu a poza tym i tak niemam pliku ktory by mial wezsze niz mam teraz. Jak mowilem sunrise seven bardziej zwezic nie potrafi tego menu wiec sie chyba nieda bardziej.

mivko:

--- Cytat: kowalmisiek w 28 Lipca 2009, 15:55:29 ---Czyli ty na XP siedzisz mam rozumiec? Bo 6.0 to chyba vista juz jest. Wiec tego DISM niemam jak ci wyslac. Nie latwiej Ci bedzie poprostu sciagnac gotowego windowsa? Tylko tak kombinujesz jak kon pod gore. Twoja jedyna mazliwosc chyba to sciagnac viste albo win 7 i wtedy kombinowac ale  to lepiej juz poczekac i w nocy podam linki do gotowego systemu. Ja zabieram sie za instalacje jeszcze raz wersji Home premium tym razem i juz wysylam z takim menu start z jakim jest na tym zdjeciu wczesniej. Juz mi sie nie chce kolejne 8 godzin siedziec i wrzucac tych plikow od waskiego menu a poza tym i tak niemam pliku ktory by mial wezsze niz mam teraz. Jak mowilem sunrise seven bardziej zwezic nie potrafi tego menu wiec sie chyba nieda bardziej.

--- Koniec cytatu ---

Nieee. Ja mam 2 Windowsy XP i Viste próbóje na 2 i dalej to samo. Ja niechce pliku DISM ani od wąskiego paska! Ja chce ten Folder 7Work już gotywy jak masz zrobiony przez ciebie ale żeby foldery DVD i LP były puste. Pliss wciepnij to.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej