Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (306/430) > >>

1001111:
Mam nadzieje, że GimageX używasz jak masz już ImageX.

kowalmisiek:

--- Cytat: ARTi87 w 28 Lipca 2009, 13:21:01 ---kowalmisiek > Tak jak cie pytałem na pw,będzie wąskie menu ? i czy przy bootwaniu będzie PL ? I pamiętaj o umowie ;)

--- Koniec cytatu ---
Pamietam o umowie spokojnie narazie testuje i juz mnie szlak trafil  >:( Ktos mi podal na forum pliki do waskiego menu no i jak sie okazalo to menu jest szerokie kur.. A wczoraj caly dzien sie mordowalem z tym od rana. Jak widac jak sie samemu nie zrobi od poczatku do konca to bedzie kicha. Ehhh No i teraz musze znowu instal.wim rozpakowywac zeby swoje pliki dolozyc do kazdej wersji. I znowu mi caly dzien zejdzie. PS zauwazylem cos dziwnego podczas testowania. Zainstalowalem sobie wersje home bastic spolszczona. A gdy weszlem do panelu sterowania zeby zmienic na eng nie bylo tam takiej opcji. Nie wiem czy to przez zabawe z plikiem lang.ini? Bo potem juz zrobilem orginalny wpis do lang ini i zainstalowalem ultimate i juz zmiana byla mazliwa ale nie wiem czy to nie dlatego ze ultimate ma taka opcje. Jak ktos zintegrowal np home premium i zainstalowal taka wersje to czy moglby sprawdzic czy ma mazliwosc wyboru jezyka w panelu sterowania?

mivko:

--- Cytat: GENERiC w 28 Lipca 2009, 13:57:23 ---Mam nadzieje, że GimageX używasz jak masz już ImageX.

--- Koniec cytatu ---
No tak. Więc co to może byc?

ARTi87:
kowalmisiek > a powiedz można jakoś na stałe ustawić żeby był podczas instalacji wybór tylko np. home premium ?

kowalmisiek:
Chociaz wlasciwie juz nie pamietam jak wygladalo szerokie menu wiec powiedzcie mi czy to jest dalej szerokie czy juz waskie?

i to

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej