Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (303/430) > >>

ARTi87:
To np mam sobie pobrać ten sam instalator IE co do Visty ?

mivko:
Może ktoś mi wyjaśnić jak zacząć wpisywać te komdy, np tą pierwszą komende DISM.exe /Image:D:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\7Work\LP\lp.cab bo po włączeniu cmd mam takie cos

luk4s:
pierwsza sprawa - zanim zaczniesz cos wpisywać wyłączasz cmd i uruchamiasz jako administrator.

kowalmisiek:

--- Cytat: mivko w 28 Lipca 2009, 12:58:41 ---Może ktoś mi wyjaśnić jak zacząć wpisywać te komdy, np tą pierwszą komende DISM.exe /Image:D:\7Work\WIM /Add-Package /PackagePath:D:\7Work\LP\lp.cab bo po włączeniu cmd mam takie cos

--- Koniec cytatu ---
Ale jestes narwany. Jak chcesz to poczekaj do wieczora bo niedlugo bede wysylal wersje X86 z wszystkimi wersjami spolszonymi. Tylko ze trzeba bedzie sie pofatygowac i wybrac polski jezyk z tej kolumny wyboru. Niestety nikt nie udzielil mi odpowiedzi jak to ominac. A jak koniecznie chcesz sam zrobic sobie windowsa to po pierwsze dajesz na wiersz polecen prawym i uruchom jako administrator! Po 2 musisz wejsc do odpowiedniego katalogu przez dosa (przykladowo:wpisujesz w tym czarnym okienku "d:" i wciskasz enter). Potem zeby wejsc do folderu "7work" wpisujesz "cd 7work" i jestes w katalogu. A komendy kopiujesz z opisu i dajesz prawym na to czarne okienko (dos) i dajesz prawym i wklej. To cala filozofia. Po 3 pisz w odpowiednim dziale!!!

Petron41:
Przez co menu start jest szerokie, a no własnie?
Fotka chyba wyjaśnia sprawę
[obrazek nie jest już dostępny]

Ucięte słowo "Windows" które dla Microsoftu jest święte.
Dlatego więc jest szerokie menu start.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej