Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Gustaw:
--- Cytat: matys1 w 27 Lipca 2009, 21:28:39 ---To przestaw date na 2011 :P
--- Cytat: GENERiC w 27 Lipca 2009, 21:09:06 ---Remove watermarkiem zedytujesz plik user32.dll.mui? Ciekawe.
--- Koniec cytatu ---
sarkazm ;D
--- Koniec cytatu ---
proszę :]
i...
dodam ze Wu dzialja po zmianie daty, i nod sie wylacza czyli gasnie mi licencja a wiec data sie zmienia poprawinie :]
kolejna ciekawostka w uslugach (services.msc) nie ma uslugi "Ochrona Oprogramowania" :]
Petron41:
Przeglądałem ostanio obraz płyty Windows 7 rtm. Znalazlem tam plik product.ini w katalogu sources.
Przykuło moją uwagę zakreślony na obrazku fragment. To oznacz że mogą aktywować system kluczem o visty?
materac48:
--- Cytat: Petron41 w 27 Lipca 2009, 21:54:01 ---Przeglądałem ostanio obraz płyty Windows 7 rtm. Znalazlem tam plik product.ini w katalogu sources.
Przykuło moją uwagę zakreślony na obrazku fragment. To oznacz że mogą aktywować system kluczem o visty?
--- Koniec cytatu ---
Wrzuć na inny serwer bo nie da się powiększyć.
Sotom:
Klucze z Visty i tak nie działaja.
Ale wyglada na to ze TimerNuke działa bardzo dobrze.
B0b3r:
--- Cytat: Sotom w 27 Lipca 2009, 22:33:20 ---Ale wyglada na to ze TimerNuke działa bardzo dobrze.
--- Koniec cytatu ---
potwierdzam. TmerNuke działa z W7 RTM (obraz od zukona). Niema ograniczenia czasowego, WU działa, niema water marków
Po 24h i 6-restarcie komputera niestety wywala znany nam komunikat z innych nie działających z RTM aktywatorów :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej