Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (296/430) > >>

Gustaw:

--- Cytat: matys1 w 27 Lipca 2009, 21:28:39 ---To przestaw date na 2011 :P

--- Cytat: GENERiC w 27 Lipca 2009, 21:09:06 ---Remove watermarkiem zedytujesz plik user32.dll.mui? Ciekawe.

--- Koniec cytatu ---
sarkazm  ;D

--- Koniec cytatu ---

proszę :]

i...

dodam ze Wu dzialja po zmianie daty, i nod sie wylacza czyli gasnie mi licencja a wiec data sie zmienia poprawinie :]

kolejna ciekawostka w uslugach (services.msc) nie ma uslugi "Ochrona Oprogramowania" :]

Petron41:
Przeglądałem ostanio obraz płyty Windows 7 rtm. Znalazlem tam plik product.ini w katalogu sources.
Przykuło moją uwagę zakreślony na obrazku fragment. To oznacz że mogą aktywować system kluczem o visty?

materac48:

--- Cytat: Petron41 w 27 Lipca 2009, 21:54:01 ---Przeglądałem ostanio obraz płyty Windows 7 rtm. Znalazlem tam plik product.ini w katalogu sources.
Przykuło moją uwagę zakreślony na obrazku fragment. To oznacz że mogą aktywować system kluczem o visty?

--- Koniec cytatu ---

Wrzuć na inny serwer bo nie da się powiększyć.

Sotom:
Klucze z Visty i tak nie działaja.
Ale wyglada na to ze TimerNuke działa bardzo dobrze.

B0b3r:

--- Cytat: Sotom w 27 Lipca 2009, 22:33:20 ---Ale wyglada na to ze TimerNuke działa bardzo dobrze.

--- Koniec cytatu ---

potwierdzam. TmerNuke działa z W7 RTM (obraz od zukona). Niema ograniczenia czasowego, WU działa, niema water marków

Po 24h i 6-restarcie komputera  niestety wywala znany nam komunikat z innych nie działających z RTM aktywatorów :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej