Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (293/430) > >>

lordzik24:

--- Cytat: A$IOR w 27 Lipca 2009, 18:44:30 ---trudno sie dziwic.siódemka jest lepsza pod względem wydajności i szybkości działania niż XP i Vista razem wziete.

--- Koniec cytatu ---

..ale i tak większość osób myśli że lepszy jest XP :/

dawidengler:
Poniższe dane (za okres 15 - 21 stycznia 2008 ) bazujące na badaniu gemiusTraffic, a opublikowane dziś wieczorem w serwisie Ranking.pl, nie przynoszą najmniejszej niespodzianki. W dalszym ciągu pozycję lidera dzierży Windows XP z udziałem równych 90%.

kowalmisiek:
Zainstalowalem u kumpla na kompie win 7 x86. Taka ma konfiguracje core 2 duo 1,86, geforce 7600gt, 2gb ramu, asus p5b delux no i dysk 160gb. Uznal ze o niebo wydajniej chodzil mu win 7 niz xp. A to nie jest jakis znowu super sprzet przecież. Nazekac moga na wydajnosc tylko ci co maja sprzet przedpotopowy na ktorych ciezko chodzi xp wiec 7 nie da rady.

PawelD27:

--- Cytat: A$IOR w 27 Lipca 2009, 18:44:30 ---siódemka jest lepsza pod względem wydajności i szybkości działania niż XP i Vista razem wziete.

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam sie z Tobą chociaz jak miałem wersje RC 7100 to byłem zbytnio niezadowolony z jego dzialania teraz kiedy przesiadłem sie na RTM widze róznice narazie go jeszcze testuje ale jestem praktycznie przekonany ze całkowicie zrezygnuje z Xp ktorego jeszcze posiadam i wgram 7 jako gówny system.

124daniel:

--- Cytat: A$IOR w 27 Lipca 2009, 18:28:54 ---nie klucz wersji OEM nie będzie pasował do wersji RETAIL i na odwrót

--- Koniec cytatu ---

wiec te wszystkie klucze które "zaleją" internet to będa do(w większości)do jakiej wersji?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej