Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (289/430) > >>

dawidengler:
zapytać się nic nie kosztuje - kto wie może będą w posiadaniu PL

Gerald:

--- Cytat: Madzia w 27 Lipca 2009, 01:04:49 ---
--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 00:54:21 ---
--- Cytat: Madzia w 27 Lipca 2009, 00:42:51 ---
--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 00:16:07 ---Niestety z aktywacją trzeba będzie jeszcze poczekać...

--- Koniec cytatu ---
A po co, jak dziala :D

--- Koniec cytatu ---
E tam, nie lubię dziadostwa.

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego dziadostwa ???
Moze sam napisz taki aktywator, jak taki madry jestes :D

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś była "madry" to byś wiedziała, że vista jak i Win7 nigdy nie zostały złamane. Aktywacja tych systemów odbywa się na zasadzie "ogłupienia" systemu. Jedynym skutecznym sposobem aktywacji tych systemów jaki znam jest dostarczenie systemowi oem key + cert + slic i na tej zasadzie działa zarówno software'owy loader dla ludzi o słabszych nerwach oraz dla lubiących emocje tzw. bios mod.

Techniki te zostały doskonalone przez długi czas na początku tłumaczyliśmy z chińskiego potem były dynamiczne metody potem SSV2/3 ISA i wiele innych. Obecnie są nawet narzędzia do automatycznego moddingu ale ja wole liczyć z palca. Ehh ile razy uwaliłem mobo to nie zlicze.

Bawiłem się tym jak Ty jeszcze nie wiedziałaś co to jest (i chyba nadal nie wiesz) czyli w 2006 poza tym jesteś opryskliwa  :'(

magros:
Cześć :)

Czy moglibyście mi wskazać właściwą najbardziej oficjalną wersje Windows 7 RTM ?
Oznaczoną wersją "E" i do tego właściwe spolszczenia. Tak żeby wszystko działało.

Czytam forum od dość dawna i naprawdę nie mogę się połapać z wszystkimi tymi wersjami >:(

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Windows 7 :-*

Madzia:

--- Cytat: magros w 27 Lipca 2009, 18:05:17 ---Cześć :)

Czy moglibyście mi wskazać właściwą najbardziej oficjalną wersje Windows 7 RTM ?
Oznaczoną wersją "E" i do tego właściwe spolszczenia. Tak żeby wszystko działało.

Czytam forum od dość dawna i naprawdę nie mogę się połapać z wszystkimi tymi wersjami >:(

Pozdrawiam wszystkich użytkowników Windows 7 :-*

--- Koniec cytatu ---

Wszystkie na blogu od 24 lipca. Wybierz ktora chcesz ;D

--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 18:04:27 ---
--- Cytat: Madzia w 27 Lipca 2009, 01:04:49 ---
--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 00:54:21 ---
--- Cytat: Madzia w 27 Lipca 2009, 00:42:51 ---
--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 00:16:07 ---Niestety z aktywacją trzeba będzie jeszcze poczekać...

--- Koniec cytatu ---
A po co, jak dziala :D

--- Koniec cytatu ---
E tam, nie lubię dziadostwa.

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego dziadostwa ???
Moze sam napisz taki aktywator, jak taki madry jestes :D

--- Koniec cytatu ---

Jakbyś była "madry" to byś wiedziała, że vista jak i Win7 nigdy nie zostały złamane. Aktywacja tych systemów odbywa się na zasadzie "ogłupienia" systemu. Jedynym skutecznym sposobem aktywacji tych systemów jaki znam jest dostarczenie systemowi oem key + cert + slic i na tej zasadzie działa zarówno software'owy loader dla ludzi o słabszych nerwach oraz dla lubiących emocje tzw. bios mod.

Bawiłem się tym jak Ty jeszcze nie wiedziałaś co to jest (i chyba nadal nie wiesz) czyli w 2006 poza tym jesteś opryskliwa  :'(

--- Koniec cytatu ---

Ja sie nie znam :D

dawidengler:
mylisz się.Vista po raz pierwszy została złamana przez grupę PARADOX,potem wychodziły kolejne aktywatory które aktywowały system do wersji OEM lecz i one nie sprawdziły się na tyle dobrze.więc nie wmawiaj że wiesz lepiej.tyle w temacie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej