Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (277/430) > >>

WSZtm:
Póki co instalka bez klucza..

dawidengler:
mam pytanie?czy przy zapisywaniu zmian i wymontowywaniu pliku boot.wim pojawił się wam błąd o niemozliwości odmontowania obrazu.

McVein:

--- Cytat: kowalmisiek w 27 Lipca 2009, 00:14:15 ---
--- Cytat: Dj_Kris007 w 27 Lipca 2009, 00:09:47 ---plik lang.ini znajdujący się w boot.wim - przy instalacji z bootowanej płyty i lang.ini z folderu na płycie - przy instalacji z poziomu windows

--- Koniec cytatu ---
Doszedlem juz do tego. Chcialem to wlasnie napisac na forum. Wystarczy chyba usunac z lang.ini "en-US = 2" i bedzie wlanczal sie odrazu pl. Nie trzeba usuwac angielskiej wersji jezykowej. A moze ktos bedzie chcial ENGLISH :) Napisalem chyba bo jeszcze tego nie sprawdzilem na 100% bo jeszcze integruje ostatnia wersje ultimate

--- Koniec cytatu ---
Jak sprawdzisz to daj znacz, ok?? A wracając do usunięcia eng całkowicie, to przecież MS wydając polską edycje tez blokuje i usuwa inne języki przy czym nie ma mozliwosći wybrania innego języka niż polski.

SeBoLeX:

--- Cytat: A$IOR w 27 Lipca 2009, 00:18:27 ---mam pytanie?czy przy zapisywaniu zmian i wymontowywaniu pliku boot.wim pojawił się wam błąd o niemozliwości odmontowania obrazu.

--- Koniec cytatu ---

U mnie pojawiał się błąd, gdy korzystałem ze starszej wersji GImageXa, przy wersji 2.0.16 wszystko chodzi bez problemu.

EDIT:
Ma ktoś torcika do MICROSOFT.WINDOWS.7.OEM.PREINSTALLATION.KIT.7600.1 6385.RTM.ENGLISH.DVD ? RS niestety nie dla mnie :P

EDIT 2:
Już mam :P

Madzia:

--- Cytat: Gerald w 27 Lipca 2009, 00:16:07 ---Niestety z aktywacją trzeba będzie jeszcze poczekać...

--- Koniec cytatu ---
A po co, jak dziala :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej