Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
ronaldo21:
--- Cytat: A$IOR w 26 Lipca 2009, 22:52:57 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipca 2009, 22:31:56 ---Kurde szlak mnie zaraz trafi. Caly dzien integruje x64 z lipami i teraz mi error wywalilo gdy dołączałem waskie menu w wersji ultimate. Przy odmontowywaniu obrazu wim mi wywalilo error i dupa. Przez wlasnie waskie menu bo zostaly mi katalogi prowadzace wlasnie do tego pliku od waskiego menu. A jak chce zamontowac spowrotem z obrazu wim windows 7 ultimate wywala mi error. No i od godziny 11 integruje i kupa. ZWariowac mozna!!!!
Sciagam wersje Europejska i z nia jutro sie pobawie. W polsce ma byc E to zintegruje z E ale tym razem najpierw zintegruje lipy i local packi i zrobie iso a potem bede probowal dolozyc waskie menu. Dzis 10 godzin sie piepszylem i dupa wyszla >:( Chyba ze ktos zna jakis sposobna ten error?
--- Cytuj ---Mount Path: D:\7Work\WIM
Image File: D:\7Work\DVD\sources\install.wim
Image Index: 4
Mounted R/W: 1
Opening WIM...please wait...
ERROR: Unable to mount image.
ERROR: ???
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
miałem to samo.nie wiem co było tego przyczyną
--- Koniec cytatu ---
Chodzi tu pewnie o uprawnienia, usuń folder WIM i stwórz go na nowo lub wskaż inny folder.
kowalmisiek:
--- Cytat: ronaldo21 w 26 Lipca 2009, 23:12:41 ---Chodzi tu pewnie o uprawnienia, usuń folder WIM i stwórz go na nowo lub wskaż inny folder.
--- Koniec cytatu ---
Miales racje. Usunalem i zrobilem na nowo folder i juz odczytuje wim. Tylko zeby mi znowu nie wywalilo bledu po 40 minutach albo dluzej odmontowywania >:( Probuje jeszcze raz
dawidengler:
iso gotowe.jutro zaczynam upload.
McVein:
Ja bede integrował local-pack i lip do wersji E. Jeżeli znajdą się chętni do pomocy przy spolszczaniu instalatora tak zeby język polski był domyślny to proszę się zglaszać na PRV.
kowalmisiek:
Tez bym prosil o taka odpowiedz. Wiem ze ktos juz robil taki myk zeby sie nie pytalo o wybor jezyka tylko odrazu byl polski. Pisal ze trzeba jakis plik ini edytowac i tam zmienic ale nie napisal jaki. A sam jestem bardzo ciekaw.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej