Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
Madzia:
--- Cytat: KilKr w 26 Lipca 2009, 20:52:09 ---
--- Cytat: Madzia w 26 Lipca 2009, 20:51:25 ---
--- Cytat: Portal w 26 Lipca 2009, 20:45:54 ---
--- Cytat: mysz25 w 26 Lipca 2009, 20:41:33 ---na blogu sa juz linki do OEM RS tylko uciete troche,niech ktos poprawi :P
--- Koniec cytatu ---
skoro mowa o Blogu co to jest ta wersja PREINSTALLATION ?
--- Koniec cytatu ---
Preinstalacja to chyba upgrade, czyli normalnie nie zainstalujesz, tylko nakladka na starszy system. Tak mi sie wydaje.
--- Koniec cytatu ---
Preinstallation Kit do zestaw narzędzi do dostosowywania wersji instalacyjnej przeznaczony np. dla producentów OEM.
--- Koniec cytatu ---
Aha, to zle mi sie wydawalo ;D
B0b3r:
--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:56:48 ---
--- Cytat: B0b3r w 26 Lipca 2009, 20:54:13 ---Nie bardzo rozumiem to nagłe przerzucanie się na coraz to nowsze wersje rtm np OEM
Od wczoraj posiadam zainstalowany Windows 7 RTM (obraz od zukona 32bit). Langpack PL zainstalował się poprawnie, także działa WU (ściągnął poprawkę do realteka). System działa jak należy, przesiadłem się z W7 RC, zauważalnych zmian nie widzę.
--- Koniec cytatu ---
to jakos slabo patrzysz jak nie widzisz roznicy miedzy RC a RTM??
nie widzisz roznic w kompatybilnosci i stabilnosci???
--- Koniec cytatu ---
używałem 7100 i powiem szczerzę że byłem zaskoczony stabilnością.
Co do róźnic to nareszcie filmiki HD na YT chodzą płynie,to tyle. ;)
Tom:
Raczej, że bez znaczenia, czy E czy N, bo jak jakiś polak w USA chciałby mieć system po polsku? :P
yagi:
--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:53:51 ---
czyli jak wyjda paczki jezykowe w WU to kazda wersja Ultimate bedzie mogla pobrac dowolny jezyk ,tak?
--- Koniec cytatu ---
Wg mnie tak. Przeciez tak bylo z Vista. Ja dostalem anglika promo na rok w wersji Ultimate i sciagnalem PL LP przez WU. Ja nie widze sensu zeby z W7 tak nie bylo ;)
KilKr:
A ja mam pytanko z innej beczki. Jak wiadomo oficjalnie LanguagePacki można doinstalowywać tylko w wersji Ultimate, bo np. w wersji Home Premium o ile mi wiadomo brak takiej możliwości w opcjach "Region i język". Próbował ktoś dodać język np. w Home Premium poprzez: "DISM.exe /online /Add-Package /PackagePath:x:\...."?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej