Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (271/430) > >>

KilKr:

--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:48:03 ---
--- Cytat: KilKr w 26 Lipca 2009, 20:42:07 ---
--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:37:16 ---zaniedlugo bd mial wersje E i chcialbym ja zainstalowac ,ale to wersja english, jak myslicie bedzie odrazu w WU polski jezyk?

--- Koniec cytatu ---
Skoro nie ma do wersji "normalnej" to czemu miałoby być do wersji "E". Wydaje mi się zresztą że LanguagePack będzie pasował również do wersji "E". Ale nie sprawdzałem więc tylko mi się wydaje.

--- Koniec cytatu ---

dlatego bo w wersja E wyjdzie dla Europy a Polska lezy w Europie:]
i powinni dac odrazu do wersji E Polska paczke jezykowa do WU
do "normalnej" nie bylo i nie bedzie Polskiej paczki jezykowej bo w Polsce nie bedzie dostepna "normalna" wersja W7

--- Koniec cytatu ---
Co nie znaczy że ktoś mieszkający w USA nie może nie mieć ochoty zainstalować sobie języka polskiego w "normalnej" wersji :)

--- Cytat: Madzia w 26 Lipca 2009, 20:51:25 ---
--- Cytat: Portal w 26 Lipca 2009, 20:45:54 ---
--- Cytat: mysz25 w 26 Lipca 2009, 20:41:33 ---na blogu sa juz linki do OEM RS tylko uciete troche,niech ktos poprawi :P

--- Koniec cytatu ---

skoro mowa o Blogu co to jest ta wersja PREINSTALLATION ?

--- Koniec cytatu ---
Preinstalacja to chyba upgrade, czyli normalnie nie zainstalujesz, tylko nakladka na starszy system. Tak mi sie wydaje.

--- Koniec cytatu ---
Preinstallation Kit do zestaw narzędzi do dostosowywania wersji instalacyjnej przeznaczony np. dla producentów OEM.

Gustaw:

--- Cytat: KilKr w 26 Lipca 2009, 20:52:09 ---
--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:37:16 ---zaniedlugo bd mial wersje E i chcialbym ja zainstalowac ,ale to wersja english, jak myslicie bedzie odrazu w WU polski jezyk?

--- Koniec cytatu ---
Skoro nie ma do wersji "normalnej" to czemu miałoby być do wersji "E". Wydaje mi się zresztą że LanguagePack będzie pasował również do wersji "E". Ale nie sprawdzałem więc tylko mi się wydaje.

--- Koniec cytatu ---

do "normalnej" nie bylo i nie bedzie Polskiej paczki jezykowej bo w Polsce nie bedzie dostepna "normalna" wersja W7

--- Koniec cytatu ---
Co nie znaczy że ktoś mieszkający w USA nie może nie mieć ochoty zainstalować sobie języka polskiego w "normalnej" wersji :)

--- Koniec cytatu ---

czyli jak wyjda paczki jezykowe w WU to kazda wersja Ultimate bedzie mogla pobrac dowolny jezyk ,tak?

B0b3r:
Nie bardzo rozumiem to nagłe przerzucanie się na coraz to nowsze wersje rtm np OEM

Od wczoraj posiadam zainstalowany Windows 7 RTM  (obraz od zukona 32bit). Langpack PL zainstalował się poprawnie, także działa WU (ściągnął poprawkę do realteka). System działa jak należy, przesiadłem się z W7 RC, zauważalnych zmian nie widzę.

Gustaw:

--- Cytat: B0b3r w 26 Lipca 2009, 20:54:13 ---Nie bardzo rozumiem to nagłe przerzucanie się na coraz to nowsze wersje rtm np OEM

Od wczoraj posiadam zainstalowany Windows 7 RTM  (obraz od zukona 32bit). Langpack PL zainstalował się poprawnie, także działa WU (ściągnął poprawkę do realteka). System działa jak należy, przesiadłem się z W7 RC, zauważalnych zmian nie widzę.

--- Koniec cytatu ---

to jakos slabo patrzysz jak nie widzisz roznicy miedzy RC a RTM??
nie widzisz roznic w kompatybilnosci i stabilnosci???

KilKr:

--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:53:51 ---
--- Cytat: KilKr w 26 Lipca 2009, 20:52:09 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

czyli jak wyjda paczki jezykowe w WU to kazda wersja Ultimate bedzie mogla pobrac dowolny jezyk ,tak?

--- Koniec cytatu ---
Tak mi się wydaje że czy to jest wersja normal, E czy N nie ma znaczenia dla tego jakie języki można do niej doinstalować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej