Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (270/430) > >>

Portal:

--- Cytat: mysz25 w 26 Lipca 2009, 20:41:33 ---na blogu sa juz linki do OEM RS tylko uciete troche,niech ktos poprawi :P

--- Koniec cytatu ---

skoro mowa o Blogu co to jest ta wersja PREINSTALLATION ?

tranquilo:
Zapytam jeszcze raz...będzie wersja 'N'??

Gustaw:

--- Cytat: KilKr w 26 Lipca 2009, 20:42:07 ---
--- Cytat: Gustaw w 26 Lipca 2009, 20:37:16 ---zaniedlugo bd mial wersje E i chcialbym ja zainstalowac ,ale to wersja english, jak myslicie bedzie odrazu w WU polski jezyk?

--- Koniec cytatu ---
Skoro nie ma do wersji "normalnej" to czemu miałoby być do wersji "E". Wydaje mi się zresztą że LanguagePack będzie pasował również do wersji "E". Ale nie sprawdzałem więc tylko mi się wydaje.

--- Koniec cytatu ---

dlatego bo w wersja E wyjdzie dla Europy a Polska lezy w Europie:]
i powinni dac odrazu do wersji E Polska paczke jezykowa do WU
do "normalnej" nie bylo i nie bedzie Polskiej paczki jezykowej bo w Polsce nie bedzie dostepna "normalna" wersja W7

luk4s:

--- Cytat: Portal w 26 Lipca 2009, 20:45:54 ---skoro mowa o Blogu co to jest ta wersja PREINSTALLATION ?

--- Koniec cytatu ---
tłumaczone google translate:
OEM Preinstallation Kit jest wykorzystywane do budowania własnych niestandardowych wersji systemu Windows 7. Można go używać do przyjmowania pakietów językowych do własny zlokalizowane buduje, tym proces instalacji. Możesz również dodać wszelkie niestandardowe do instalacji oprogramowania, które chcesz, i dostosować, jakie funkcje są instalowane domyślnie. Również są pakiety językowe dla uruchamialna środowisku preinstalacji.

Madzia:

--- Cytat: Portal w 26 Lipca 2009, 20:45:54 ---
--- Cytat: mysz25 w 26 Lipca 2009, 20:41:33 ---na blogu sa juz linki do OEM RS tylko uciete troche,niech ktos poprawi :P

--- Koniec cytatu ---

skoro mowa o Blogu co to jest ta wersja PREINSTALLATION ?

--- Koniec cytatu ---
Preinstalacja to chyba upgrade, czyli normalnie nie zainstalujesz, tylko nakladka na starszy system. Tak mi sie wydaje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej