Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (260/430) > >>

Gerald:
Tak i wygląda na to, że mamy już wszystko czyli klucz, slic i cert. Jeśli cert rzeczywiście pasuje a tak jest wg tego proga to Voilà mamy aktywację permanentną. Sprawdzę to wieczorem ale może ktoś będzie szybszy.

KilKr:

--- Cytat: Gerald w 26 Lipca 2009, 19:06:42 ---Tak i wygląda na to, że mamy już wszystko czyli klucz, slic i cert. Jeśli cert rzeczywiście pasuje a tak jest wg tego proga to Voilà mamy aktywację permanentną.

--- Koniec cytatu ---
Z tego co mi wiadomo tabela SLIC 2.1 jest zgodna w dół z wersją 2.0 czyli z Vistą. Dlatego też certyfikat Visty pasuje do tabeli SLIC 2.1.

SeBoLeX:
Nie wiem o czym mówicie, ale wywnioskowałem, że udało się aktywować W7  ;D To co, jakaś instrukcja step by step dla mniej wtajemniczonych?  ;)

Gerald:
Klucz oem Win 7 też pasuje bo u mnie 7 zmienia się na OEM ale nie aktywuje bo MS zablokował klucze ALE jak będzie slic i zainstalujemy cert to po wpisaniu klucza oem system aktywuje sie na stale

EDIT: Zainstalowałem certyfikat pomyślnie !!!!!!!!! Nie wiadomo tylko czy klucze muszą pasować do certu bo jeśli tak to nici trzeba będzie czekać na klucze oem od producentów sprzętu.

SLIC policze z palca bo nie chce uwalić mobo to trochę potrwa...

Sotom:
Wiec czekamy na Twoje poczynania. Jesli beda oki zrob instrukcje ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej