Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (248/430) > >>

SeBoLeX:

--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipca 2009, 15:25:49 ---A sprawdzales Twoj sposob na win 7? Bo jak nie to wole jednak sie pomeczyc?

--- Koniec cytatu ---

Tu się nie ma co męczyć - proszę bardzo http://www.speedyshare.com/562314987.html (polski plik z wąskim menu :) ). Po integracji, po instalacji menu w końcu wygląda jak powinno :) Zakładam, że wiesz, gdzie on się znajduje )

PS.
Wie ktoś, w jakim katalogu należy umieścić skrót programu tak, aby po instalacji ten skrót był już obecny na pasku zadań? Muszę raz jeszcze rozebrać obraz na czynniki pierwsze, bo coś pokopałem ze skrótami do WindowsMail >:(

lolek239:
Nie mówcie tylko że w Pl mamy znowu to wielkie menu na pół ekranu -.-. Przecież miało się to zmienić. Testerzy z Polski pisali w tej sprawie do MS. Porażka na całej linii....

SeBoLeX:

--- Cytat: lolek239 w 26 Lipca 2009, 15:39:31 ---Nie mówcie tylko że w Pl mamy znowu to wielkie menu na pół ekranu -.-. Przecież miało się to zmienić. Testerzy z Polski pisali w tej sprawie do MS. Porażka na całej linii....

--- Koniec cytatu ---

A no miało być naprawione, ale M$ oczywiście musiał o czymś zapomnieć i zapomniał o polaczkach.

kowalmisiek:

--- Cytat: SeBoLeX w 26 Lipca 2009, 15:31:21 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipca 2009, 15:25:49 ---A sprawdzales Twoj sposob na win 7? Bo jak nie to wole jednak sie pomeczyc?

--- Koniec cytatu ---

Tu się nie ma co męczyć - proszę bardzo http://www.speedyshare.com/562314987.html (polski plik z wąskim menu :) ). Po integracji, po instalacji menu w końcu wygląda jak powinno :) Zakładam, że wiesz, gdzie on się znajduje )

PS.
Wie ktoś, w jakim katalogu należy umieścić skrót programu tak, aby po instalacji ten skrót był już obecny na pasku zadań? Muszę raz jeszcze rozebrać obraz na czynniki pierwsze, bo coś pokopałem ze skrótami do WindowsMail >:(

--- Koniec cytatu ---
Dzieki wielkie. Szkoda tylko ze tak pozno ale zawsze. Integruje mi sie juz przedostatni z wersji. Wiec do ostatniego dodam twoj pliczek. Pytanie jest takie czy to pliczek z wersji x86 czy x64?

SeBoLeX:

--- Cytat: kowalmisiek w 26 Lipca 2009, 15:51:27 ---Dzieki wielkie. Szkoda tylko ze tak pozno ale zawsze. Integruje mi sie juz przedostatni z wersji. Wiec do ostatniego dodam twoj pliczek. Pytanie jest takie czy to pliczek z wersji x86 czy x64?

--- Koniec cytatu ---
Ja to mam na x64, ale tam skąd pobierałem ten przerobiony plik nie było rozróżnienia na x86 i x64, dlatego myślę, że to jest uniwersalny plik dla obu architektur :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej