Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255
urban92:
Niestety nawet po zintegrowaniu oficjalnego lipa do RTM system przestaje pobierać sterowniki przez WU, testowałem integracje w 7100, 7264 i RTM, zawsze to samo. jedynym rozwiązaniem jest wgranie lipa po instalacji systemu.
mysz25:
mi nie znajduje sterownikow do mojej grafy a szkoda bo niegdzie niemoge znalezc :(
ps. znalazl tylko do karty sieciowej
Theo:
--- Cytat: urban92 w 26 Lipca 2009, 14:39:55 ---Niestety nawet po zintegrowaniu oficjalnego lipa do RTM system przestaje pobierać sterowniki przez WU, testowałem integracje w 7100, 7264 i RTM, zawsze to samo. jedynym rozwiązaniem jest wgranie lipa po instalacji systemu.
--- Koniec cytatu ---
Podobno w obrazach KilKra wszystko działało wiec ciekawe jak to jest lub co on zrobił...
kowalmisiek:
--- Cytat: Theo w 26 Lipca 2009, 14:59:10 ---
--- Cytat: urban92 w 26 Lipca 2009, 14:39:55 ---Niestety nawet po zintegrowaniu oficjalnego lipa do RTM system przestaje pobierać sterowniki przez WU, testowałem integracje w 7100, 7264 i RTM, zawsze to samo. jedynym rozwiązaniem jest wgranie lipa po instalacji systemu.
--- Koniec cytatu ---
Podobno w obrazach KilKra wszystko działało wiec ciekawe jak to jest lub co on zrobił...
--- Koniec cytatu ---
A sprawdzaliscie co bedzie po zmianie na jezyk angielski? Czy WU bedzie dzialac?
Theo:
Właśnie skończyłem integrować lipa do wszystkich wersji x86 i zainstalowałem na kompie stacjonarnym. Nie pamiętam dokładnie jak było z RC ale moja wersja znalazła sterowniki których brakowało i inne aktualizacje też...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej