Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (236/430) > >>

Rayearth:

--- Cytat: Portal w 26 Lipca 2009, 11:49:24 ---czy zakupiony windowsa po za granicami polski ( np USA , Australia) moze byc legalnie uzywany w Polsce ( tzn angielska wersja spolszczona za pomoca Lipow)
Czy kluczem zagranicznej wersji windowsa 7 bedzie mozna aktywowac polska wersje ? (mowa o OEM jak i wersja BOX)

--- Koniec cytatu ---
legalnie lipy dzialaja raczej tylko w wersji Ultimate
czy takim kluczem mozna aktywowac polska wersje? wlasciwie to jest dobre pytanie bo wydaje mi sie ze klucze sa podzielone na regiony i klucza z jednego regionu nie mozna uzywac w drugim. no chyba ze sie myle...

sCooBy^:
Posty nie w temacie -> Kosz!
Osoby zaśmiecające wątek otrzymały prezenty na 48 godzin, jako pierwsze ostrzeżenie! A jedna na stałe  ;)

ps. Klucze nie są podzielone na regiony  ;)

Rayearth - moje spolszczenie działa chyba na każdej wersji ;)

Rayearth:
hmmm jestem pewny ze informatyk ode mnie z pracy musial prosic o interwencje w sprawie kluczy nieprzypisanych do naszego regionu. co prawda to byly klucze VLK do XP Pro i moze dlatego takie moje skojarzenie. zadnej aktywacji oczywiscie nie bylo aczkolwiek system nie przechodzil sprawdzenia oryginalnosci przy sciaganiu poprawek ze strony M$

wojtek5:
Jakiego klucza użyć żeby zainstalować RTM x64 ?? I czym go potem aktywować ??

Rayearth:

--- Cytat: wojtek5 w 26 Lipca 2009, 12:09:25 ---Jakiego klucza użyć żeby zainstalować RTM x64 ?? I czym go potem aktywować ??

--- Koniec cytatu ---
ORYGINALNEGO!
potem aktywujesz za pomoca opcji w systemie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej