Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (226/430) > >>

Gustaw:

--- Cytat: wojtaszek w 25 Lipca 2009, 18:59:59 ---
--- Cytat: Gustaw w 25 Lipca 2009, 18:53:42 ---nie jestem zadnym super znawca ani zadnym takim  i ciezko mi sie wypowiedziec dlaczego ten sam build na jednym kompie smiga az milo a na innym sie wszytko wali, moje zdanie jest takie ze zalezy to od personalizacji uzytkownika i od jego osobistych ustawien
a tak nie widzac Twojego problemu ciezko mi stwierdzic przyczyne :(

--- Koniec cytatu ---
hmmm czyli co mam zrobic? bo juz mnie szlag trafia...

--- Koniec cytatu ---

odinstaluj ta fife , restarta walnij, i sprobuj ponownie moze poprostu jakis blad sie zdarzyl...
a jak nie pomoze to format C , jaka masz platforme?? x64 czy x86?

wojtaszek:

--- Cytat: Gustaw w 25 Lipca 2009, 19:07:09 ---
--- Cytat: wojtaszek w 25 Lipca 2009, 18:59:59 ---
--- Cytat: Gustaw w 25 Lipca 2009, 18:53:42 ---nie jestem zadnym super znawca ani zadnym takim  i ciezko mi sie wypowiedziec dlaczego ten sam build na jednym kompie smiga az milo a na innym sie wszytko wali, moje zdanie jest takie ze zalezy to od personalizacji uzytkownika i od jego osobistych ustawien
a tak nie widzac Twojego problemu ciezko mi stwierdzic przyczyne :(

--- Koniec cytatu ---
hmmm czyli co mam zrobic? bo juz mnie szlag trafia...

--- Koniec cytatu ---

odinstaluj ta fife , restarta walnij, i sprobuj ponownie moze poprostu jakis blad sie zdarzyl...
a jak nie pomoze to format C , jaka masz platforme?? x64 czy x86?

--- Koniec cytatu ---

ja jej nawet nie zainstalowalem...wlasnie w tym problem...a teraz po wielu probach pokazal sie komunikat czyzby fifa nie byla kompatybilna czy jak? mam 64 bita.i to chyba wina wlasnie fify ze caly system strasznie mulil...bo teraz jest wszsytko ok.a restartow juz chyba z 10 robilem.
edit: teraz nawet nie da sie rozpoczac procesu instalacji.

SeBoLeX:
Pobierz ze strony MS'a Windows XP Mode Beta i Windows Virtual PC Beta i wtedy spróbuj zainstalować i grać w Fife'99

Gustaw:
szczerze to tak myslalem, ze gry sa tez robione pod platformy (ale moge sie mylic) ja mam x86 i nigdy z zadna gra nie mialem problemow, tylko Combat Arms przy wlaczaniu, wylaczal mi aero...

np office 2010 bedzie pierwszym kompatybilnym z x64 moze i fifa nie jest jeszce kompatybilna z ta platforma...

wojtaszek:

--- Cytat: Gustaw w 25 Lipca 2009, 19:19:06 ---szczerze to tak myslalem, ze gry sa tez robione pod platformy (ale moge sie mylic) ja mam x86 i nigdy z zadna gra nie mialem problemow, tylko Combat Arms przy wlaczaniu, wylaczal mi aero...

np office 2010 bedzie pierwszym kompatybilnym z x64 moze i fifa nie jest jeszce kompatybilna z ta platforma...

--- Koniec cytatu ---
no ja nigdy nie mialem problemow z x64.tylko na rtm'ie.a te programy co Seboles podal to co one daja?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej