Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (23/430) > >>

Madzia:
Mi sie wydaje ze jak Final, to lipow nie bedzie, tylko pozniej bedzie juz gotowy obraz PL od MS, ale moge sie mylic, bo nie wiem jak bylo np. z Vista :P

miron:

--- Cytat: Madzia w 12 Lipiec 2009, 19:41:39 ---Wlasnie to chcialam "uslyszec" ;D

--- Koniec cytatu ---
screeny:
http://img528.imageshack.us/gal.php?g=14043021000mondovolumes.png

kowalmisiek:

--- Cytat: Madzia w 12 Lipiec 2009, 20:01:07 ---Mi sie wydaje ze jak Final, to lipow nie bedzie, tylko pozniej bedzie juz gotowy obraz PL od MS, ale moge sie mylic, bo nie wiem jak bylo np. z Vista :P

--- Koniec cytatu ---
No to nie bylo by zbyt fajnie bo pewnie na wersje pl by trzeba bylo czekac do bog wie kiedy. A orientuje sie ktos czy da sie na hama zintegrowac spolszczenie z innego buildu z inna wersja win 7 np tym rtm? Super to by bylo gdyby lipy byly w windows update ale w cuda nie wierze.

Madzia:

--- Cytat: miron w 12 Lipiec 2009, 20:03:26 ---screeny:

--- Koniec cytatu ---
:-*

--- Cytat: kowalmisiek w 12 Lipiec 2009, 20:14:21 ---No to nie bylo by zbyt fajnie bo pewnie na wersje pl by trzeba bylo czekac do bog wie kiedy. A orientuje sie ktos czy da sie na hama zintegrowac spolszczenie z innego buildu z inna wersja win 7 np tym rtm? Super to by bylo gdyby lipy byly w windows update ale w cuda nie wierze.

--- Koniec cytatu ---
1. Zapytaj Scooby, on napewno wie ;D
2. W Windows Update napewno nie bedzie. Byly tylko w RC, bo MS publicznie RC udostepnil, a RTM nie, wiec nie bedzie napewno :)

mati150_92:
hmm dziwne bo on wcale spać nie pszedł mspcbeta jest ciągle online

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej