Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (214/430) > >>

kowalmisiek:

--- Cytat: adr43 w 25 Lipca 2009, 14:41:47 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 25 Lipca 2009, 12:59:44 ---
--- Cytat: adr43 w 25 Lipca 2009, 12:51:31 ---jak mam obraz na Dysku D i localpack tez na dysku D bez zadnych fodlerow to jak mam wpisac prosze o pomoc:)

--- Koniec cytatu ---
np tak o ile jest w folderze "Local Packs"

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Local Packs\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

Jak jest bezposrednio na dysku cab bez folderu to tak

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

A teraz pytanie odemnie. Chce zrobic instalke pl tego RTM'a jak tylko pojawia sie lipy. I teraz pytanie: Czy jak zrobie polska wersje z tego RTM od zukona (nie jest to wersja Europejska) to czy windows update beda dzialaly czy M$ moze jakos zablokowac aktualizacje kiedy sie skapnie ze nie jest to wersja E? I czy taka wersja bedzie sciagala polskie aktualizacje?

--- Koniec cytatu ---

i dalej mi pzie nie mozesz uzyskac dostpeu do obrazu ... obraz ma byc na jakim dysu? ja obraz i local pack mam na d wiec nie wiem :(

--- Koniec cytatu ---
Musisz z obrazu ktory otworzysz w jakims wirtualnym napedzie skopiowac local pack pl na dysk. Tu podalem sciezke dostepu przykladowa D:\Windows-LocalPack-PL-Package.cab. Tak jak sie nayzwa u ciebie ten lockal pack taka naywe musisy wpisac w scieyce dostepu.

SeBoLeX:

--- Cytat: andrewpl w 25 Lipca 2009, 14:42:24 ---Ile Wam  miejsca zajmuje 7 na dysku po instalce?

--- Koniec cytatu ---

x64
13 331 165 186 bajty
12,4 GB

Zdążyłem zainstalować tylko Firefoxa 3.5.1 :P

Tom:
Wersja 64-bitowa 12GB, 32-bitowa 7GB. Zależy jeszcze od pliku wymiany i hibernacji.

adr43:

--- Cytat: kowalmisiek w 25 Lipca 2009, 14:46:42 ---
--- Cytat: adr43 w 25 Lipca 2009, 14:41:47 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 25 Lipca 2009, 12:59:44 ---
--- Cytat: adr43 w 25 Lipca 2009, 12:51:31 ---jak mam obraz na Dysku D i localpack tez na dysku D bez zadnych fodlerow to jak mam wpisac prosze o pomoc:)

--- Koniec cytatu ---
np tak o ile jest w folderze "Local Packs"

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Local Packs\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

Jak jest bezposrednio na dysku cab bez folderu to tak

no okej rozumiem a co mam zrobic z tym C wim_mount?

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

A teraz pytanie odemnie. Chce zrobic instalke pl tego RTM'a jak tylko pojawia sie lipy. I teraz pytanie: Czy jak zrobie polska wersje z tego RTM od zukona (nie jest to wersja Europejska) to czy windows update beda dzialaly czy M$ moze jakos zablokowac aktualizacje kiedy sie skapnie ze nie jest to wersja E? I czy taka wersja bedzie sciagala polskie aktualizacje?

--- Koniec cytatu ---

i dalej mi pzie nie mozesz uzyskac dostpeu do obrazu ... obraz ma byc na jakim dysu? ja obraz i local pack mam na d wiec nie wiem :(

--- Koniec cytatu ---
Musisz z obrazu ktory otworzysz w jakims wirtualnym napedzie skopiowac local pack pl na dysk. Tu podalem sciezke dostepu przykladowa D:\Windows-LocalPack-PL-Package.cab. Tak jak sie nayzwa u ciebie ten lockal pack taka naywe musisy wpisac w scieyce dostepu.

--- Koniec cytatu ---

no rozumiem ale co mam zrobci z tym C: wim_mount cos tam ma byc czy jak?

1001111:
Tam ma być wypakowany install.wim bodajże.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej